Er komt veel kijken bij het selecteren van een propaan leverancier zoals de prijs en de lengte van het contract. Bovendien zijn er diverse propaangas leveranciers beschikbaar in Nederland die propaan voor grootgebruik leveren. Een slechte keuze kan al snel veel zorgen veroorzaken. Daar zit u als ondernemer over particulier niet op te wachten natuurlijk. In dit artikel 4 tips voor het selecteren van uw propaan leverancier.

Propaangas Prijs Nederland Tankgas

Propaangastanks

Bent u groot verbruiker van propaangas voor bijvoorbeeld het verwarmen van kassen of stallen? Of bent u niet aangesloten op het gas netwerk? Dan is het verstandig om een propaangastank op locatie te hebben. Er zijn veel bedrijven in Nederland die dit kunnen leveren. De propaangastanks worden vaak gehuurd en u betaald een dagprijs voor het gas. Daarbij worden vaak contracten voor langere tijd afgesloten en staan er veel kleine lettertjes in het contract dat u afsluit.

Bent u voor het eerst op zoek naar een propaan leverancier of bent u van plan om over te stappen? Neem dan onderstaande 4 tips in overweging bij uw keuze.

  • Prijs en transparantie
  • Contract en kleine lettertjes
  • Service en contact
  • Veiligheid en milieu

1. Prijs van propaan en transparantie

Propaangas is een product dat dagelijks van prijs kan verschillen. Dit komt door onder andere vraag en aanbod en wisselkoersen (dollar-euro). Zo kan het zijn dat u binnen het tijdsbestek van een jaar de gasprijs verdubbeld. Dit kan een vervelende verrassing zijn als u dan net tijdens zo’n verdubbeling uw tank heeft laten vullen. Het is dus van belang dat de prijs inzichtelijk is op het moment dat u een bestelling doet. De meeste aanbieders geven dit inzicht niet of ze wijzen naar de wisselkoers waarmee u zelf mag uitzoeken wat de gasprijs voor u is. Tankgas.nl biedt hierin transparantie en de dagprijs (inclusief accijnzen, overheidsheffingen en transport kosten, exclusief BTW) en is daarom direct op te vragen op de website.

2. Propaan leverancier: let op uw contract en kleine lettertjes

Het verkrijgen van propaangas in grote hoeveelheden gaat altijd gepaard met een contract. Er moet immers een gastank op locatie komen en er moet regelmatig propaan bijgevuld worden door de propaan leverancier. Wat er in dit contract staat kan echter per propaan leverancier sterk verschillen. Zo zien we in de kleine letters dat propaan leveranciers een minimaal verbruik eisen, contracten met een minimale looptijd van meerdere jaren eisen of dat de kosten voor het onderhoud aan de propaangastank voor de klant is. Bij tankgas.nl doen we hier niet aan. Bij tankgas.nl hanteren wij:

  1. Een contract van 1 jaar, daarna opzegbaar per maand
  2. Geen minimaal verbruik
  3. Een transparante propaangasprijs
  4. Gratis onderhoud en vervanging van de gastanks (periodiek)

3. Service en contact

Naast de prijs en het contract is het ook heel belangrijk dat uw propaan leverancier een goede service biedt. Onder service valt onder andere het onderhoud, after sales en het contact. Hier is een groot verschil tussen de propaangas leveranciers. Van onze klanten horen we dat het contact warm is voordat het contract getekend is. Na het tekenen is de ervaring een stuk minder. Ook hanteren aanbieders keuzemenu’s of zijn ze moeilijk telefonisch benaderbaar. Bij tankgas.nl kunt u contact opnemen per telefoon, e-mail of het contact formulier. Daarbij hanteren wij geen keuze menu’s of andere contact vermijdende tactieken.

Ook biedt tankgas.nl telemetrie aan. Dit is een ‘slimme meter’ waarbij de meterstand op afstand door tankgas.nl kan worden uitgelezen. Zo automatiseren we het toeleveren zodat u nooit zonder propaangas zit.

Voor meer informatie over telemetrie verwijzen wij graag naar: Waarom u niet meer zonder telemetrie kunt op uw gastank

4. Veiligheid en Milieu

Het staat natuurlijk voor zich dat uw propaan leverancier veilig werkt op uw erf en dat het daarna ook veilig blijft. Daarnaast is het belangrijk dat er geen milieu vervuiling optreedt. Bij tankgas.nl zijn alle gastanks voorzien van een CE-keurmerk en alle losse componenten zijn voorzien van een veiligheidscertificaat van een Lloyds Register bedrijf. Jaarlijks worden de tanks gekeurd en elke 6 jaar wordt het overdrukventiel vervangen. Elke 12 jaar wordt de gehele gastank vervangen voor een nieuw exemplaar die voldoet aan de laatste milieu en veiligheidseisen.

Wat zeggen anderen over Tankgas

Voor meer klantbeoordelingen verwijzen wij u graag naar onze referenties.

OVERSTAP VAN OK GAS NAAR TANKGAS IN DOEVEREN (NOORD-BRABANT)

Wij hadden het vermoeden dat wij bij OK Gas veel te veel betaalden en zijn gaan informeren bij andere leveranciers naar de mogelijkheden en prijzen. Tankgas was de enige met een transparante dagprijs en een lage tankhuur. Na een prettig gesprek met de vertegenwoordiger van Tankgas, die alles nog eens uitlegde en vragen beantwoordde, was het voor ons een duidelijke zaak. Ook ons nichtje, die aan de overkant van de straat woont, is klant geworden van Tankgas, wat ons allebei nog eens 200 liter gratis propaangas heeft opgeleverd via de speciale tipactie voor nieuwe klanten van Tankgas!

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN VIJLEN (LIMBURG)

We hebben gekozen voor Tankgas in verband met de veel lagere prijzen voor het gas en de tankhuur in vergelijking met andere leveranciers. We zijn hiervoor vele jaren klant geweest van Primagaz, maar we hebben bij Tankgas toch een beter gevoel. Dat we in het zuidelijkste puntje van Limburg wonen, is voor Tankgas geen probleem. Het omwisselen van de tank verliep lekker snel.

Kosteloos overstappen?

Bel ons, of stuur ons een e-mail.

Kiest u ook voor tankgas.nl?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons. Tankgas.nl staat bekend als de meest transparante propaangas leverancier van Nederland. Laat uw gegevens achter zodat we contact met u kunnen opnemen. We bieden ook een kosteloze overstap service aan, zelfs bij lopende contracten!

Verder lezen!

Dagprijs propaangas

 

Tankgas is de gastank en propaangas leverancier die een transparante gasprijs communiceert.

De dagprijs is bij ons gebaseerd op een 1600 liter tank, met een minimale afname van 1400 liter per jaar.
Grotere tank en afname betekent een scherpere prijs.

De dagprijs is voor onze klanten altijd online in te zien. Neem contact met ons op voor meer informatie.

*Wij factureren de dagprijs die geldt op de dag van levering!

1. Uw gegevens

Als u regelmatig de dagprijs wilt opvragen, dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch of per email contact op te nemen met Tankgas. Wij zijn altijd bereikbaar en transparant over de dagprijs.

*U kunt eenmalig de dagprijs via onze website opvragen.

2. Dagprijs

Ontvang binnen 1 minuut de actuele dagprijs via e-mail.

1. Vul uw gegevens in.

2. Druk op ‘BEKIJK DAGPRIJS’

3. U ontvangt direct een email met de actuele dagprijs.

*Geen mail ontvangen? Check uw spamfolder dan even!

Open WhatsApp
Scan de code
Tankgas
Hallo,
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Twijfel dan niet om via WhatsApp met ons in contact te komen.