Klanten over Tankgas

Klanten gingen u voor

OVERSTAP VAN HOES ERROGAS NAAR TANKGAS IN OOIJ (GLD)

We hebben voor Tankgas gekozen omdat dit bedrijf open en eerlijk is over de mogelijkheden en de onmogelijkheden die bij het plaatsen van een tank en het leveren van propaangas horen. Duidelijkheid over prijs en huurprijs, dit is wat ons over de streep heeft getrokken. Geen kleine lettertjes in het contract en geen verborgen voorwaarden. Bij de vorige leverancier hadden wij geen goed gevoel meer. We zijn blij met Tankgas en kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden!

UITBREIDING COLLECTIEF BEUGEN (NB)

Via een tip van onze buurman, die al een tijdje klant is van Tankgas, zijn we op Tankgas geattendeerd. Samen met onze andere buren zijn we nu ook overgestapt naar Tankgas. Ik heb zelf een lage 1600 liter tank en mijn buurman een compacte, hoge 1600 liter tank. Dat is allemaal mogelijk bij Tankgas. En we zijn natuurlijk hartstikke blij met de lage (huur)prijzen. Het omwisselen van de tanks van onze vorige leverancier Benegas naar de nieuwe tanks van Tankgas verliep vlekkeloos en snel.

RELATIE KIEST VOOR TANKGAS I.P.V. PRIMAGAZ IN ROTTERDAM (ZH)

Na veel gesteggel over prijzen met onze oude leverancier, zijn we rond gaan kijken op internet naar een nieuwe, betrouwbare leverancier voor ons propaangas. We kwamen al snel uit bij Tankgas B.V., een bedrijf dat is opgericht om de propaangaswereld wat transparanter en overzichtelijker te maken. De dagprijs is altijd te zien op de website van Tankgas. Inmiddels is de nieuwe tank van Tankgas vakkundig en in korte tijd geplaatst.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN VEGHEL

Ik was al geruime tijd bezig om achter de dagprijs van propaangas te komen, maar dat was bij veel leveranciers onmogelijk. Totdat ik Tankgas tegen kwam op internet. De dagprijs stond voor iedereen zichtbaar op de website! Ik heb direct een afspraak gemaakt met de vertegenwoordiger, die mij een helder en duidelijk voorstel met een aantrekkelijke korting op de dagprijs deed, zonder kleine lettertjes. Intussen is de 5000 liter tank vakkundig geplaatst en deze is voorzien van telemetrie, zodat Tankgas van afstand de inhoud van mijn tank in de gaten kan houden en ik er ook geen omkijken naar heb. Top geregeld van Tankgas!

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN PUTTE (NOORD-BRABANT)

Onduidelijkheid over contracten en prijzen hebben ons ertoe bewogen om het contract met Primagaz op te zeggen en te gaan kijken welke leverancier voor ons de beste keuze was. Al gauw kwamen we bij Tankgas uit. Een duidelijk verhaal en korte lijnen qua communicatie waren voor ons grote pluspunten. Toch nog even rondgekeken of er nog betere alternatieven waren, maar Tankgas stak er toch echt bovenuit. Het wisselen van de 3000 liter tank verliep vlekkeloos en de deskundige monteur heeft prima werk afgeleverd. Wij zijn tevreden!

UITBREIDING COLLECTIEF NIEUWENDIJK (NOORD-BRABANT)

Via onze buurman hebben we gekozen voor Tankgas. We zijn vele jaren klant geweest van Primagaz, maar we hadden toch een beter gevoel bij Tankgas. De prijs is goed en de tankhuur laag. Het wisselen van de tank werd goed uitgevoerd en op ons verzoek is de tank een klein stukje verplaatst. Ook dat was geen probleem. Al met al zijn we heel tevreden met Tankgas als leverancier voor ons propaangas. Maar die tevredenheid hadden we ook al vernomen van veel andere bewoners van onze straat die eerder al gekozen hadden voor Tankgas. Wij kunnen iedereen een overstap naar Tankgas aanraden!

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN NIEUWENDIJK

Buren verderop in de straat waren vorig jaar al overgestapt naar Tankgas. Ook zij waren klant geweest bij Primagaz en liepen bij Primagaz tegen dezelfde ergernissen aan als wij. Beste reclame is mond tot mond reclame en nu zijn wij ook lid van de Tankgas familie. Duidelijke afspraken geen vervelende kleinen lettertjes en een faire prijs voor het propaangas.

WEDEROM UITBREIDING COLLECTIEF MOERSTRATEN

Via de buren hoorde wij van Tankgas en dat ze daar zeer tevreden over waren. Jarenlang waren we klant bij Primagaz, goed service en ook qua levering geen problemen. Maar we vonden dat we wel erg veel moesten betalen voor het proaangas. Aangezien Tankgas al meerdere tanks in onze straat had staan, hebben al de klanten van Tankgas een blijvende collectieve korting op de dagprijs. Een scherpe zichtbare dagprijs met daarop een collectieve korting, dat wordt je nou blij van. Geen schrik meer van hoge facturen die we in het verleden hadden.

NIEUWE 3000 LITER PROPAANTANK GEPLAATST IN VALKENSWAARD (NOORD-BRABANT)

Na 26 jaar klant te zijn geweest van Primagaz, werd ik via een flyer geattendeerd op de diensten van Tankgas B.V.. De transparante prijs, lage tankhuur en duidelijke afspraken hebben mij ertoe bewogen om de overstap naar Tankgas te maken. Het wisselen van de gastank verliep probleemloos binnen anderhalf uur en de installatie werd vakkundig verricht. Ik ben bijzonder tevreden over de diensten van Tankgas B.V.

TANKGAS PLAATS NIEUWE 2500 LITER TANK IN NIEUWERKERK A/D IJSSEL

De nieuwe bewoners van een prachtige woning in Nieuwerkerk aan den IJssel, hebben gekozen voor Tankgas. Er stond een propaantank van Benegas, maar na een gesprek met onze buren die ook klant zijn bij Tankgas, hebben we snel de overstap gemaakt. Duidelijke afspraken en een zichtbare dagprijs spraken ons zeer aan. En we ontvangen bij de eerste tankbeurt 200 liter gratis propaangas.

PROPAANTANK GEPLAATST IN BOSKOOP

Voor het vorstvrij houden van kassen in de winter, is er door Tankgas een 2700 liter tank geplaatst in Boskoop. Via een goede vriend, die ook klant is bij Tankgas kwam ik contact en we werden het snel eens. Duidelijkheid en een scherpe dagprijs spraken mij zeer aan en het persoonlijk contact.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN GELDROP

Ik had al een jaar terug contact gehad met Tankgas, maar kon niet onder mijn contract uitkomen van Primagaz. Ben jarenlang klant geweest bij Primagaz maar was niet meer tevreden. Doordat er in de straat meerdere buren waren overgestapt naar Tankgas en zeer content hierover waren zijn wij nu ook klant bij Tankgas geworden.

5000 LITER TANK GEPLAATST IN CHAAM

In Chaam heeft Tankgas bij een bedrijven complex een propaangas tank van 5000 liter geplaatst. We stookten op olie maar dat werd gewoon te duur en ook qua milieu vonden we dat niet meer verantwoord. Uiteraard hebben we ook alles moeten aanpassen qua leidingwerk en een cv- installatie op propaangas. Plaatsing van de tank en het aanleggen van het leidingwerk van de tank naar de de cv-installatie verliep probleemloos. Op de tank is ook een telemetrie zender geplaatst zodat we altijd verzekerd zijn van propaangas.

OVERSTAP VAN ANTARGAZ NAAR TANKGAS IN NIEUWENDIJK (NB)

Na een bericht van onze vorige leverancier met de mededeling dat we te weinig propaangas verbruikten en dat daardoor de tankhuur en literprijs omhoog zouden gaan, zijn we op aanraden van onze buren overgestapt naar Tankgas BV.
Bij Tankgas blijft de huur en korting op de gasprijs hetzelfde, zolang je klant blijft.
Een geruststellende gedachte. De overstap verliep zonder problemen en binnen een zeer korte tijd is de tank omgeruild.

UITBREIDING COLLECTIEF OUDENHOORN (ZH)

We hebben voor Tankgas gekozen in verband met de lage gasprijzen en huurprijzen. De vorige leverancier Primagaz was niet duidelijk over prijzen. We willen echter graag voor levering weten wat we moeten gaan betalen. Bij Tankgas kunnen we de dagprijs zien en daar gaat dan nog onze korting af. Helder en transparant. Dat we de tank graag naar een andere locatie wilden verplaatsen was ook voor Tankgas geen probleem. Prima service!

1600 LITER TANK GEPLAATST IN DRIEWEGEN (ZEELAND)

We hadden het gevoel dat we al jaren veel te veel betaalden voor ons propaangas. We zijn ons gaan oriënteren en kwamen via internet uit bij Tankgas. Duidelijkheid en transparantie staan voorop bij dit nog jonge bedrijf. We weten nu vooraf wat we moeten gaan betalen voor de leveringen en ook de hoogte van de tankhuur is een stuk lager dan bij andere leveranciers.

2500 LITER TANK GEPLAATST IN GENDT (GLD)

Na heel veel jaren klant te zijn geweest bij Robo Gas kwamen we er achter dat we jarenlang veel te veel voor ons propaangas hebben betaald. Via een kennis kwamen we in contact met Tankgas. De prijzen van het gas bij Tankgas waren veel lager dan we alle voorgaande jaren van Robo Gas berekend hebben gekregen. Daarnaast was ook de huurprijs van de tank veel lager! En wij vinden het fijn dat we vooraf al weten wat we moeten betalen, aangezien de dagprijs altijd te zien is op de website van Tankgas. Dat we zelfs nog een korting krijgen op die dagprijs is helemaal meegenomen. We zijn erg blij met de overstap naar Tankgas!

2500 LITER TANK GEPLAATST IN VALKENSWAARD (NOORD-BRABANT)

We hebben vele jaren een Primagaz tank gehad. Maar via een tip van een bekende van ons zijn we in contact gekomen met Tankgas B.V.  Het gesprek met de vertegenwoordiger gaf direct een vertrouwd gevoel. De prijs voor het propaangas is helder en goedkoop en ook de tankhuur is een stuk lager.
Het omwisselen van de tank verliep zonder problemen binnen twee uurtjes en ook het overpompen van de voorraad gas van de oude naar de nieuwe tank was binnen een mum van tijd gebeurd. We zijn blij dat we zijn overgestapt!

BEWONER RUILT PRIMAGAZ IN VOOR TANKGAS IN HEERLE (NB)

Na tientallen jaren klant te zijn geweest van Primagaz hebben we besloten om de overstap naar Tankgas te maken. De dagprijzen van het propaangas zijn veel lager bij Tankgas en daarbij krijgen we ook nog een extra korting. Het persoonlijke contact, dat wij misten bij Primagaz, is duidelijk wel aanwezig bij Tankgas. Het wisselen van de tank gebeurde snel en vakkundig. Al met al een goed gevoel bij de overstap!

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN VOORHOUT

We vonden dat we wel erg veel voor het propaangas moesten betalen. Toen zijn we maar eens gaan rond kijken en kwamen uit bij Tankgas. Duidelijke afspraken zonder verborgen kleine lettertjes. Uiteraard ook tegen een scherpe zichtbare dagprijs. Nadat we de opzegging hadden doorgegeven aan Primagaz konden we ineens wel een scherpe prijs krijgen voor het propaangas. Dus eerst jarenlang teveel laten betalen en als we weggaan dan kunnen we wel een scherpe prijs krijgen. Maar dan moesten we wel weer een contract voor 5 jaar tekenen en bij Tankgas maar voor 1 jaar. Met de transparantie gaat Tankgas voorop in de propaangas handel.

PLAATSING 1800 LITER TANK IN DUIVEN

Wij hadden een grote cv-installatie op hout. echter deze ging kapot en de vervanging hiervan werd te kostbaar. Via het internet kwamen we uit bij Tankgas. We hadden er direct een goed gevoel bij en zijn in zee gegaan met Tankgas. Aangezien het een nieuwe aansluiting betrof hadden we zelf al wat werk voorbereid en ging de plaatsing snel en vakkundig. Dezelfde week werd de tank nog gevuld en nu stoken wij dus op propaangas.

UITBREIDING COLLECTIEF BEESD

Ik ben overgestapt van Primagaz naar Tankgas omdat ik transparantie wil over de propaan dagprijs. Bij Primagaz kreeg ik een weekprijs door terwijl er in de brandstoffenhandel met dagprijzen wordt gewerkt. En de buren hadden een heel andere weekprijs dan ik dat had, ze betaalden veel minder dan ik deed. Hier in de omgeving waren al meer propaantanks te zien van Tankgas en nu ontvang ik een extra collectieve korting op de dagprijs. En omdat ik aangemeld ben via een vriendin, die ook klant is bij Tankgas, nog eens 200 liter gratis propaangas bij mijn eerste tankbeurt.

3000 LITER TANK GEPLAATST IN BEEK (LIMBURG)

De nieuwe bewoners van een prachtige woning in het Limburgse Beek hebben gekozen voor Tankgas. Onze buren zijn ook klant bij Tankgas en gezien hun negatieve ervaringen met een andere propaangas leverancier adviseerde de buren ons Tankgas aan. Alles moest nog worden aangelegd, van leidingwerk tot de aansluiting op de cv-installatie. Een zeer vakkundige monteur die de klus in 2,5 uur klaarde. Vakmensen die netjes werken en transparant zijn. En ook een scherpe dagprijs.

VAN DIESELOLIE NAAR PROPAANGAS IN WAARDENBURG

In Waardenburg is er door Tankgas een 2500 liter propaantank geplaatst. Wij stookten op dieselolie en de installatie hiervan was aan vernieuwing toe. Propaangas is minder milieu vervuilend en goedkoper dan dieselolie. Reden om met Tankgas in zee te gaan was nette duidelijke afspraken. Ook wilde we geen langjarige contracten met kleine lettertjes.

OVERSTAP VAN BENEGAS NAAR TANKGAS IN CHAAM

Tankgas heeft voor een chaletpark in Chaam een 3000 liter tank geplaatst. Wij zijn jarenlang klant geweest bij Benegas, maar waren niet meer tevreden en hoorde veel positieve berichten over Tankgas. Het plaatsen van de tank en het overpompen van het propaangas van de oude tank naar de nieuwe verliep probleemloos en binnen 2 uur stond de nieuwe tank op zijn plaats.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN ERICA

De reden dat het Smalspoor museum de overstap heeft gemaakt van Primagaz naar Tankgas is dat Tankgas goedkoper is met het propaangas en geen kleine lettertjes in hun overeenkomst heeft staan. Het Smalspoor museum moet ook op hun financiële positie letten en bij Tankgas besparen we aanzienlijk op het propaangas. Plaatsing van de nieuwe bulktank verliep probleemloos en ook het overpompen van het propaangas van de oude naar de nieuwe tank was geen probleem.

6000 LITER TANK GEPLAATST IN ARNEMUIDEN (ZEELAND)

Wij zijn vele jaren klant geweest van Benegas. Ons contract liep af en we zijn eens rond gaan kijken. Het totaalplaatje was bij Tankgas het meest transparant en de prijzen waren ten opzichte van andere leveranciers aan de lage kant. Bij Tankgas zeggen ze wat ze doen en doen ze wat ze zeggen. Daar houden wij van.

2500 LITER TANK GEPLAATST IN ELLECOM (GLD)

Na veel onduidelijkheid en gesteggel over prijzen en afspraken met onze leverancier Benegas was voor ons de maat vol. We hebben op internet rondgekeken naar alternatieven en kwamen al snel uit bij Tankgas.
Transparante prijzen en geen algemene voorwaarden, dus geen kleine lettertjes of verrassingen achteraf.
Een duidelijk en helder verhaal van de vertegenwoordiger was voor ons het sein om de overstap te maken.
De tank is snel en vakkundig omgeruild in een kort tijdsbestek. We kunnen Tankgas aan iedereen aanbevelen!

BUREN KIEZEN GEZAMENLIJK VOOR TANKGAS IN HEIJEN (L)

We hebben met drie buren in Heijen tegelijkertijd de overstap gemaakt van Hoes-Errogas naar Tankgas. We hadden meteen al een goed gevoel na het gesprek met de vertegenwoordiger van Tankgas. Duidelijke afspraken en geen addertjes onder het gras. De drie tanks zijn in korte tijd op vakkundige wijze geplaatst. Wij kunnen Tankgas aanraden als gasleverancier!

OVERSTAP VAN OK GAS NAAR TANKGAS IN DOEVEREN (NOORD-BRABANT)

Wij hadden het vermoeden dat wij bij OK Gas veel te veel betaalden en zijn gaan informeren bij andere leveranciers naar de mogelijkheden en prijzen. Tankgas was de enige met een transparante dagprijs en een lage tankhuur. Na een prettig gesprek met de vertegenwoordiger van Tankgas, die alles nog eens uitlegde en vragen beantwoordde, was het voor ons een duidelijke zaak. Ook ons nichtje, die aan de overkant van de straat woont, is klant geworden van Tankgas, wat ons allebei nog eens 200 liter gratis propaangas heeft opgeleverd via de speciale tipactie voor nieuwe klanten van Tankgas!

NIEUWE BEWONER IN HELLEVOETSLUIS KIEST VOOR TANKGAS!

We hebben een huis gekocht in Hellevoetsluis en daar stond een Primagaz tank met een inhoud van 3000 liter. We zijn ons gaan oriënteren op de propaangasmarkt en hadden direct een goed gevoel bij Tankgas B.V.. 
De aanbieding die we kregen was goed en we hebben besloten om de tank van Primagaz om te ruilen voor een tank van Tankgas.
Het wisselen van de tank was niet makkelijk gezien de locatie van de tank en de geringe ruimte voor de vrachtwagen, maar de chauffeur/monteur van Tankgas heeft het prima opgelost. Onze complimenten!

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN VIJLEN (LIMBURG)

We hebben gekozen voor Tankgas in verband met de veel lagere prijzen voor het gas en de tankhuur in vergelijking met andere leveranciers. We zijn hiervoor vele jaren klant geweest van Primagaz, maar we hebben bij Tankgas toch een beter gevoel. Dat we in het zuidelijkste puntje van Limburg wonen, is voor Tankgas geen probleem. Het omwisselen van de tank verliep lekker snel.

OVERSTAP VAN BENEGAS NAAR TANKGAS IN BERGEIJK

De heldere uitleg en transparantie zoals Tankgas werkt spraken mij in het persoonlijke gesprek zeer aan. Goede vakman die de plaatsing snel en probleemloos verzorgde. Mochten er mensen twijfelen aan hun huidige propaangas leverancier dan ga zeker eens aan tafel zitten met Tankgas.

VAN DIESELOLIE NAAR PROPAANGAS IN VOERENDAAL

In het Limburgse Voerendaal heeft Tankgas 2 propaantanks van 2500 liter geplaatst. De bewoners stookte nog op dieselolie en dit werd te kostbaar. Ook het milieu aspect speelde mee, want propaangas is één van de minst vervuilde brandstoffen. Aangezien de bewoners al voorbereiding hadden getroffen was de plaatsing en aanleg van 2 tanks binnen 3 uur gerealiseerd. Een dag later werden beide propaantanks afgevuld en is het lekker warm in huis.

OVERSTAP VAN ANTARGAZ NAAR TANKGAS IN OIRLO

De nieuwe bewoners van een woning in Oirlo hebben gekozen voor Tankgas als propaangas leverancier. Wij hebben de Algemene Voorwaarden van Antargaz eens doorgelezen en waren het hier niet mee eens. Bij Antargaz ben je verplicht je gehuurde propaantank te verzekeren tegen brand, diefstal en explosie. En als je bij Antargaz minder verbruikt dan het geschat jaarverbruik dan mag Antargaz de propaan prijs hieraan aanpassen. Dus bij een zachte winter ga je dan meer betalen voor het propaangas omdat je minder verbruikt. Reden voor ons om te kiezen voor Tankgas was de 1-jarige overeenkomst. Verder geen Algemene Voorwaarden of kleine lettertjes bij Tankgas maar duidelijke heldere afspraken, ook als je minder verbruikt…..

VEILIGHEID IN HOOFDLETTERS BIJ TANKGAS

Onlangs belde er een klant van Tankgas, dat er een mankement was aan zijn propaantank. Na een kort intern overleg, werd besloten de tank snel om te wisselen naar een andere veilige propaantank. Bij Tankgas wordt VEILIGHEID in hoofdletters geschreven, maar ook SERVICE en TRANSPARANTIE.

1600 LITER TANK GEPLAATST IN GELDROP

In Geldrop is er een 1600 liter tank geplaatst door Tankgas. Samen met andere buren zijn we overgestapt naar Tankgas. Ik was jarenlang klant bij Primagaz maar betaalde altijd de hoofdprijs. Dus jarenlang teveel betaald en als je weggaat dan kan de prijs opeens wel omlaag, heb toen de haak op de telefoon gegooid.

OVERSTAP VAN BENEGAS NAAR TANKGAS IN GELDROP

Ben 40 jaar klant geweest bij Benegas. Qua leveringen en service nooit problemen gehad, maar vorig jaar kregen we een contract verlenging die niet correct verliep en daardoor hebben wij besloten over te stappen naar Tankgas. De buren zijn ook klant bij Tankgas en waren erg tevreden. Nu profiteren wij allemaal van een collectieve korting van de dagprijs.

1600 LITER TANK GEPLAATST IN ZUIDLAND

Opnieuw heeft er een overstap plaats gevonden van Primagaz naar Tankgas in Zuidland. Het collectief Zuidland wordt steeds groter. Voordeel van een collectief is de korting die de deelnemers ontvangen. Nadat we de overstap hadden doorgegeven aan Primagaz, kon de prijs opeens wel omlaag. Dus onze conclusie was dat we jarenlang teveel betaald hebben voor het propaangas.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN HELLEVOETSLUIS

Via een bekende uit de straat, die ook al klant is bij Tankgas, hebben wij de overstap gemaakt van Primagaz naar Tankgas. Wij willen geen langjarige contracten meer, vinden wij niet meer van deze tijd. En ook wij hebben naar de prijs van het propaangas gekeken en kwamen tot de conclusie dat we aanzienlijk gaan besparen op een faire dagprijs die ook nog eens zichtbaar is.

Kosteloos overstappen?

Bel ons, of stuur ons een e-mail.