Klanten over Tankgas

OVERSTAP VAN HOES ERROGAS NAAR TANKGAS IN OOIJ (GLD)

We hebben voor Tankgas gekozen omdat dit bedrijf open en eerlijk is over de mogelijkheden en de onmogelijkheden die bij het plaatsen van een tank en het leveren van propaangas horen. Duidelijkheid over prijs en huurprijs, dit is wat ons over de streep heeft getrokken. Geen kleine lettertjes in het contract en geen verborgen voorwaarden. Bij de vorige leverancier hadden wij geen goed gevoel meer. We zijn blij met Tankgas en kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden!

UITBREIDING COLLECTIEF BEUGEN (NB)

Via een tip van onze buurman, die al een tijdje klant is van Tankgas, zijn we op Tankgas geattendeerd. Samen met onze andere buren zijn we nu ook overgestapt naar Tankgas. Ik heb zelf een lage 1600 liter gastank en mijn buurman een compacte, hoge 1600 liter tank. Dat is allemaal mogelijk bij Tankgas. En we zijn natuurlijk hartstikke blij met de lage (huur)prijzen. Het omwisselen van de tanks van onze vorige leverancier Benegas naar de nieuwe tanks van Tankgas verliep vlekkeloos en snel.

RELATIE KIEST VOOR TANKGAS I.P.V. PRIMAGAZ IN ROTTERDAM (ZH)

Na veel gesteggel over prijzen met onze oude leverancier, zijn we rond gaan kijken op internet naar een nieuwe, betrouwbare leverancier voor ons propaangas. We kwamen al snel uit bij Tankgas B.V., een bedrijf dat is opgericht om de propaangaswereld wat transparanter en overzichtelijker te maken. De dagprijs is altijd te zien op de website van Tankgas. Inmiddels is de nieuwe tank van Tankgas vakkundig en in korte tijd geplaatst.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN VEGHEL

Ik was al geruime tijd bezig om achter de dagprijs van propaangas te komen, maar dat was bij veel leveranciers onmogelijk. Totdat ik Tankgas tegen kwam op internet. De dagprijs stond voor iedereen zichtbaar op de website! Ik heb direct een afspraak gemaakt met de vertegenwoordiger, die mij een helder en duidelijk voorstel met een aantrekkelijke korting op de dagprijs deed, zonder kleine lettertjes. Intussen is de 5000 liter tank vakkundig geplaatst en deze is voorzien van telemetrie, zodat Tankgas van afstand de inhoud van mijn tank in de gaten kan houden en ik er ook geen omkijken naar heb. Top geregeld van Tankgas!

OVERSTAP VAN ANTARGAZ NAAR TANKGAS IN NIEUWENDIJK (NB)

Na een bericht van onze vorige gastank leverancier met de mededeling dat we te weinig propaangas verbruikten en dat daardoor de tankhuur en literprijs omhoog zouden gaan, zijn we op aanraden van onze buren overgestapt naar Tankgas BV.
Bij Tankgas blijft de huur en korting op de gasprijs hetzelfde, zolang je klant blijft.
Een geruststellende gedachte. De overstap verliep zonder problemen en binnen een zeer korte tijd is de tank omgeruild.

UITBREIDING COLLECTIEF OUDENHOORN (ZH)

We hebben voor Tankgas gekozen in verband met de lage gasprijzen en huurprijzen. De vorige leverancier Primagaz was niet duidelijk over prijzen. We willen echter graag voor levering weten wat we moeten gaan betalen. Bij Tankgas kunnen we de dagprijs zien en daar gaat dan nog onze korting af. Helder en transparant. Dat we de tank graag naar een andere locatie wilden verplaatsen was ook voor Tankgas geen probleem. Prima service!

1600 LITER TANK GEPLAATST IN DRIEWEGEN (ZEELAND)

We hadden het gevoel dat we al jaren veel te veel betaalden voor ons propaangas. We zijn ons gaan oriënteren en kwamen via internet uit bij Tankgas. Duidelijkheid en transparantie staan voorop bij dit nog jonge bedrijf. We weten nu vooraf wat we moeten gaan betalen voor de leveringen en ook de hoogte van de tankhuur is een stuk lager dan bij andere leveranciers.

2500 LITER TANK GEPLAATST IN GENDT (GLD)

Na heel veel jaren klant te zijn geweest bij Robo Gas kwamen we er achter dat we jarenlang veel te veel voor ons propaangas hebben betaald. Via een kennis kwamen we in contact met Tankgas. De prijzen van het gas bij Tankgas waren veel lager dan we alle voorgaande jaren van Robo Gas berekend hebben gekregen. Daarnaast was ook de huurprijs van de tank veel lager! En wij vinden het fijn dat we vooraf al weten wat we moeten betalen, aangezien de dagprijs altijd te zien is op de website van Tankgas. Dat we zelfs nog een korting krijgen op die dagprijs is helemaal meegenomen. We zijn erg blij met de overstap naar Tankgas!

6000 LITER TANK GEPLAATST IN ARNEMUIDEN (ZEELAND)

Wij zijn vele jaren klant geweest van Benegas. Ons contract liep af en we zijn eens rond gaan kijken. Het totaalplaatje was bij Tankgas het meest transparant en de prijzen waren ten opzichte van andere leveranciers aan de lage kant. Bij Tankgas zeggen ze wat ze doen en doen ze wat ze zeggen. Daar houden wij van.

2500 LITER TANK GEPLAATST IN ELLECOM (GLD)

Na veel onduidelijkheid en gesteggel over prijzen en afspraken met onze leverancier Benegas was voor ons de maat vol. We hebben op internet rondgekeken naar alternatieven en kwamen al snel uit bij Tankgas.
Transparante prijzen en geen algemene voorwaarden, dus geen kleine lettertjes of verrassingen achteraf.
Een duidelijk en helder verhaal van de vertegenwoordiger was voor ons het sein om de overstap te maken.
De tank is snel en vakkundig omgeruild in een kort tijdsbestek. We kunnen Tankgas aan iedereen aanbevelen!

BUREN KIEZEN GEZAMENLIJK VOOR TANKGAS IN HEIJEN (L)

We hebben met drie buren in Heijen tegelijkertijd de overstap gemaakt van Hoes-Errogas naar Tankgas. We hadden meteen al een goed gevoel na het gesprek met de vertegenwoordiger van Tankgas. Duidelijke afspraken en geen addertjes onder het gras. De drie gastanks zijn in korte tijd op vakkundige wijze geplaatst. Wij kunnen Tankgas aanraden als gasleverancier!

OVERSTAP VAN OK GAS NAAR TANKGAS IN DOEVEREN (NOORD-BRABANT)

Wij hadden het vermoeden dat wij bij OK Gas veel te veel betaalden en zijn gaan informeren bij andere leveranciers naar de mogelijkheden en prijzen. Tankgas was de enige met een transparante dagprijs en een lage tankhuur. Na een prettig gesprek met de vertegenwoordiger van Tankgas, die alles nog eens uitlegde en vragen beantwoordde, was het voor ons een duidelijke zaak. Ook ons nichtje, die aan de overkant van de straat woont, is klant geworden van Tankgas, wat ons allebei nog eens 200 liter gratis propaangas heeft opgeleverd via de speciale tipactie voor nieuwe klanten van Tankgas!

Wilt u ook kosteloos overstappen?

Bel ons, of stuur ons een e-mail.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN PUTTE (NOORD-BRABANT)

Onduidelijkheid over contracten en prijzen hebben ons ertoe bewogen om het contract met Primagaz op te zeggen en te gaan kijken welke leverancier voor ons de beste keuze was. Al gauw kwamen we bij Tankgas uit. Een duidelijk verhaal en korte lijnen qua communicatie waren voor ons grote pluspunten. Toch nog even rondgekeken of er nog betere alternatieven waren, maar Tankgas stak er toch echt bovenuit. Het wisselen van de 3000 liter gastank verliep vlekkeloos en de deskundige monteur heeft prima werk afgeleverd. Wij zijn tevreden!

UITBREIDING COLLECTIEF NIEUWENDIJK (NOORD-BRABANT)

Via onze buurman hebben we gekozen voor Tankgas. We zijn vele jaren klant geweest van Primagaz, maar we hadden toch een beter gevoel bij Tankgas. De prijs is goed en de tankhuur laag. Het wisselen van de tank werd goed uitgevoerd en op ons verzoek is de tank een klein stukje verplaatst. Ook dat was geen probleem. Al met al zijn we heel tevreden met Tankgas als leverancier voor ons propaangas. Maar die tevredenheid hadden we ook al vernomen van veel andere bewoners van onze straat die eerder al gekozen hadden voor Tankgas. Wij kunnen iedereen een overstap naar Tankgas aanraden!

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN NIEUWENDIJK

Buren verderop in de straat waren vorig jaar al overgestapt naar Tankgas. Ook zij waren klant geweest bij Primagaz en liepen bij Primagaz tegen dezelfde ergernissen aan als wij. Beste reclame is mond tot mond reclame en nu zijn wij ook lid van de Tankgas familie. Duidelijke afspraken geen vervelende kleinen lettertjes en een faire prijs voor het propaangas.

WEDEROM UITBREIDING COLLECTIEF MOERSTRATEN

Via de buren hoorde wij van Tankgas en dat ze daar zeer tevreden over waren. Jarenlang waren we klant bij Primagaz, goed service en ook qua levering geen problemen. Maar we vonden dat we wel erg veel moesten betalen voor het proaangas. Aangezien Tankgas al meerdere tanks in onze straat had staan, hebben al de klanten van Tankgas een blijvende collectieve korting op de dagprijs. Een scherpe zichtbare dagprijs met daarop een collectieve korting, dat wordt je nou blij van. Geen schrik meer van hoge facturen die we in het verleden hadden.

NIEUWE 3000 LITER PROPAANTANK GEPLAATST IN VALKENSWAARD (NOORD-BRABANT)

Na 26 jaar klant te zijn geweest van Primagaz, werd ik via een flyer geattendeerd op de diensten van Tankgas B.V.. De transparante prijs, lage tankhuur en duidelijke afspraken hebben mij ertoe bewogen om de overstap naar Tankgas te maken. Het wisselen van de gastank verliep probleemloos binnen anderhalf uur en de installatie werd vakkundig verricht. Ik ben bijzonder tevreden over de diensten van Tankgas B.V.

TANKGAS PLAATS NIEUWE 2500 LITER TANK IN NIEUWERKERK A/D IJSSEL

De nieuwe bewoners van een prachtige woning in Nieuwerkerk aan den IJssel, hebben gekozen voor Tankgas. Er stond een propaantank van Benegas, maar na een gesprek met onze buren die ook klant zijn bij Tankgas, hebben we snel de overstap gemaakt. Duidelijke afspraken en een zichtbare dagprijs spraken ons zeer aan. En we ontvangen bij de eerste tankbeurt 200 liter gratis propaangas.

PROPAANTANK GEPLAATST IN BOSKOOP

Voor het vorstvrij houden van kassen in de winter, is er door Tankgas een 2700 liter tank geplaatst in Boskoop. Via een goede vriend, die ook klant is bij Tankgas kwam ik contact en we werden het snel eens. Duidelijkheid en een scherpe dagprijs spraken mij zeer aan en het persoonlijk contact.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN GELDROP

Ik had al een jaar terug contact gehad met Tankgas, maar kon niet onder mijn contract uitkomen van Primagaz. Ben jarenlang klant geweest bij Primagaz maar was niet meer tevreden. Doordat er in de straat meerdere buren waren overgestapt naar Tankgas en zeer content hierover waren zijn wij nu ook klant bij Tankgas geworden.

5000 LITER TANK GEPLAATST IN CHAAM

In Chaam heeft Tankgas bij een bedrijven complex een propaangas tank van 5000 liter geplaatst. We stookten op olie maar dat werd gewoon te duur en ook qua milieu vonden we dat niet meer verantwoord. Uiteraard hebben we ook alles moeten aanpassen qua leidingwerk en een cv- installatie op propaangas. Plaatsing van de tank en het aanleggen van het leidingwerk van de tank naar de de cv-installatie verliep probleemloos. Op de tank is ook een telemetrie zender geplaatst zodat we altijd verzekerd zijn van propaangas.

2500 LITER TANK GEPLAATST IN VALKENSWAARD (NOORD-BRABANT)

We hebben vele jaren een Primagaz tank gehad. Maar via een tip van een bekende van ons zijn we in contact gekomen met Tankgas B.V.  Het gesprek met de vertegenwoordiger gaf direct een vertrouwd gevoel. De prijs voor het propaangas is helder en goedkoop en ook de tankhuur is een stuk lager.
Het omwisselen van de tank verliep zonder problemen binnen twee uurtjes en ook het overpompen van de voorraad gas van de oude naar de nieuwe tank was binnen een mum van tijd gebeurd. We zijn blij dat we zijn overgestapt!

BEWONER RUILT PRIMAGAZ IN VOOR TANKGAS IN HEERLE (NB)

Na tientallen jaren klant te zijn geweest van Primagaz hebben we besloten om de overstap naar Tankgas te maken. De dagprijzen van het propaangas zijn veel lager bij Tankgas en daarbij krijgen we ook nog een extra korting. Het persoonlijke contact, dat wij misten bij Primagaz, is duidelijk wel aanwezig bij Tankgas. Het wisselen van de tank gebeurde snel en vakkundig. Al met al een goed gevoel bij de overstap!

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN VOORHOUT

We vonden dat we wel erg veel voor het propaangas moesten betalen. Toen zijn we maar eens gaan rond kijken en kwamen uit bij Tankgas. Duidelijke afspraken zonder verborgen kleine lettertjes. Uiteraard ook tegen een scherpe zichtbare dagprijs. Nadat we de opzegging hadden doorgegeven aan Primagaz konden we ineens wel een scherpe prijs krijgen voor het propaangas. Dus eerst jarenlang teveel laten betalen en als we weggaan dan kunnen we wel een scherpe prijs krijgen. Maar dan moesten we wel weer een contract voor 5 jaar tekenen en bij Tankgas maar voor 1 jaar. Met de transparantie gaat Tankgas voorop in de propaangas handel.

PLAATSING 1800 LITER TANK IN DUIVEN

Wij hadden een grote cv-installatie op hout. echter deze ging kapot en de vervanging hiervan werd te kostbaar. Via het internet kwamen we uit bij Tankgas. We hadden er direct een goed gevoel bij en zijn in zee gegaan met Tankgas. Aangezien het een nieuwe aansluiting betrof hadden we zelf al wat werk voorbereid en ging de plaatsing snel en vakkundig. Dezelfde week werd de tank nog gevuld en nu stoken wij dus op propaangas.

UITBREIDING COLLECTIEF BEESD

Ik ben overgestapt van Primagaz naar Tankgas omdat ik transparantie wil over de propaan dagprijs. Bij Primagaz kreeg ik een weekprijs door terwijl er in de brandstoffenhandel met dagprijzen wordt gewerkt. En de buren hadden een heel andere weekprijs dan ik dat had, ze betaalden veel minder dan ik deed. Hier in de omgeving waren al meer propaantanks te zien van Tankgas en nu ontvang ik een extra collectieve korting op de dagprijs. En omdat ik aangemeld ben via een vriendin, die ook klant is bij Tankgas, nog eens 200 liter gratis propaangas bij mijn eerste tankbeurt.

3000 LITER TANK GEPLAATST IN BEEK (LIMBURG)

De nieuwe bewoners van een prachtige woning in het Limburgse Beek hebben gekozen voor Tankgas. Onze buren zijn ook klant bij Tankgas en gezien hun negatieve ervaringen met een andere propaangas leverancier adviseerde de buren ons Tankgas aan. Alles moest nog worden aangelegd, van leidingwerk tot de aansluiting op de cv-installatie. Een zeer vakkundige monteur die de klus in 2,5 uur klaarde. Vakmensen die netjes werken en transparant zijn. En ook een scherpe dagprijs.

VAN DIESELOLIE NAAR PROPAANGAS IN WAARDENBURG

In Waardenburg is er door Tankgas een 2500 liter propaantank geplaatst. Wij stookten op dieselolie en de installatie hiervan was aan vernieuwing toe. Propaangas is minder milieu vervuilend en goedkoper dan dieselolie. Reden om met Tankgas in zee te gaan was nette duidelijke afspraken. Ook wilde we geen langjarige contracten met kleine lettertjes.

OVERSTAP VAN BENEGAS NAAR TANKGAS IN CHAAM

Tankgas heeft voor een chaletpark in Chaam een 3000 liter gastank geplaatst. Wij zijn jarenlang klant geweest bij Benegas, maar waren niet meer tevreden en hoorde veel positieve berichten over Tankgas. Het plaatsen van de tank en het overpompen van het propaangas van de oude tank naar de nieuwe verliep probleemloos en binnen 2 uur stond de nieuwe tank op zijn plaats.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN ERICA

De reden dat het Smalspoor museum de overstap heeft gemaakt van Primagaz naar Tankgas is dat Tankgas goedkoper is met het propaangas en geen kleine lettertjes in hun overeenkomst heeft staan. Het Smalspoor museum moet ook op hun financiële positie letten en bij Tankgas besparen we aanzienlijk op het propaangas. Plaatsing van de nieuwe bulktank verliep probleemloos en ook het overpompen van het propaangas van de oude naar de nieuwe tank was geen probleem.

NIEUWE BEWONER IN HELLEVOETSLUIS KIEST VOOR TANKGAS!

We hebben een huis gekocht in Hellevoetsluis en daar stond een Primagaz tank met een inhoud van 3000 liter. We zijn ons gaan oriënteren op de propaangasmarkt en hadden direct een goed gevoel bij Tankgas B.V.. 
De aanbieding die we kregen was goed en we hebben besloten om de tank van Primagaz om te ruilen voor een tank van Tankgas.
Het wisselen van de tank was niet makkelijk gezien de locatie van de tank en de geringe ruimte voor de vrachtwagen, maar de chauffeur/monteur van Tankgas heeft het prima opgelost. Onze complimenten!

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN VIJLEN (LIMBURG)

We hebben gekozen voor Tankgas in verband met de veel lagere prijzen voor het gas en de tankhuur in vergelijking met andere leveranciers. We zijn hiervoor vele jaren klant geweest van Primagaz, maar we hebben bij Tankgas toch een beter gevoel. Dat we in het zuidelijkste puntje van Limburg wonen, is voor Tankgas geen probleem. Het omwisselen van de tank verliep lekker snel.

OVERSTAP VAN BENEGAS NAAR TANKGAS IN BERGEIJK

De heldere uitleg en transparantie zoals Tankgas werkt spraken mij in het persoonlijke gesprek zeer aan. Goede vakman die de plaatsing snel en probleemloos verzorgde. Mochten er mensen twijfelen aan hun huidige propaangas leverancier dan ga zeker eens aan tafel zitten met Tankgas.

VAN DIESELOLIE NAAR PROPAANGAS IN VOERENDAAL

In het Limburgse Voerendaal heeft Tankgas 2 propaantanks van 2500 liter geplaatst. De bewoners stookte nog op dieselolie en dit werd te kostbaar. Ook het milieu aspect speelde mee, want propaangas is één van de minst vervuilde brandstoffen. Aangezien de bewoners al voorbereiding hadden getroffen was de plaatsing en aanleg van 2 tanks binnen 3 uur gerealiseerd. Een dag later werden beide propaantanks afgevuld en is het lekker warm in huis.

OVERSTAP VAN ANTARGAZ NAAR TANKGAS IN OIRLO

De nieuwe bewoners van een woning in Oirlo hebben gekozen voor Tankgas als propaangas leverancier. Wij hebben de Algemene Voorwaarden van Antargaz eens doorgelezen en waren het hier niet mee eens. Bij Antargaz ben je verplicht je gehuurde propaantank te verzekeren tegen brand, diefstal en explosie. En als je bij Antargaz minder verbruikt dan het geschat jaarverbruik dan mag Antargaz de propaan prijs hieraan aanpassen. Dus bij een zachte winter ga je dan meer betalen voor het propaangas omdat je minder verbruikt. Reden voor ons om te kiezen voor Tankgas was de 1-jarige overeenkomst. Verder geen Algemene Voorwaarden of kleine lettertjes bij Tankgas maar duidelijke heldere afspraken, ook als je minder verbruikt…..

VEILIGHEID IN HOOFDLETTERS BIJ TANKGAS

Onlangs belde er een klant van Tankgas, dat er een mankement was aan zijn propaantank. Na een kort intern overleg, werd besloten de tank snel om te wisselen naar een andere veilige propaantank. Bij Tankgas wordt VEILIGHEID in hoofdletters geschreven, maar ook SERVICE en TRANSPARANTIE.

1600 LITER TANK GEPLAATST IN GELDROP

In Geldrop is er een 1600 liter tank geplaatst door Tankgas. Samen met andere buren zijn we overgestapt naar Tankgas. Ik was jarenlang klant bij Primagaz maar betaalde altijd de hoofdprijs. Dus jarenlang teveel betaald en als je weggaat dan kan de prijs opeens wel omlaag, heb toen de haak op de telefoon gegooid.

OVERSTAP VAN BENEGAS NAAR TANKGAS IN GELDROP

Ben 40 jaar klant geweest bij Benegas. Qua leveringen en service nooit problemen gehad, maar vorig jaar kregen we een contract verlenging die niet correct verliep en daardoor hebben wij besloten over te stappen naar Tankgas. De buren zijn ook klant bij Tankgas en waren erg tevreden. Nu profiteren wij allemaal van een collectieve korting van de dagprijs.

1600 LITER TANK GEPLAATST IN ZUIDLAND

Opnieuw heeft er een overstap plaats gevonden van Primagaz naar Tankgas in Zuidland. Het collectief Zuidland wordt steeds groter. Voordeel van een collectief is de korting die de deelnemers ontvangen. Nadat we de overstap hadden doorgegeven aan Primagaz, kon de prijs opeens wel omlaag. Dus onze conclusie was dat we jarenlang teveel betaald hebben voor het propaangas.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN HELLEVOETSLUIS

Via een bekende uit de straat, die ook al klant is bij Tankgas, hebben wij de overstap gemaakt van Primagaz naar Tankgas. Wij willen geen langjarige contracten meer, vinden wij niet meer van deze tijd. En ook wij hebben naar de prijs van het propaangas gekeken en kwamen tot de conclusie dat we aanzienlijk gaan besparen op een faire dagprijs die ook nog eens zichtbaar is.

Ook weten wat u bespaart?

Bekijk nu onze dagprijs!

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN ASSENDELFT

Wij hebben de overstap gemaakt van Primagaz naar Tankgas, omdat we de bulktank op een andere locatie wilde hebben staan. Voor Tankgas was dat geen probleem om dit voor ons te realiseren. Vakkundige monteur die het leidingwerk correct heeft geïnstalleerd. Ook de overeenkomst voor 1 jaar sprak ons aan. Duidelijke afspraken en korte lijnen, bij Tankgas ben je geen postcodenummer maar klant. Voordat de monteur weg ging werd de cv-installatie weer opgestart en alles werkte weer naar behoren.

OVERSTAP VAN ANTARGAZ NAAR TANKGAS IN ARNHEM

Wij zijn overgestapt van Antargaz naar Tankgas omdat wij transparantie willen hebben over het propaangas. Elk jaar hadden we meningsverschillen met Antargaz over de huurprijs van de tank en de propaan prijs. Daarnaast waren er de Algemene Voorwaarden, leveringsvoorwaarden en voorwaarden voor de huur van de tank die Antargaz gebruikt. Bij Tankgas géén van deze voorwaarden, maar duidelijke afspraken en ook belangrijk een 1-jarige overeenkomst en niet een 5 -jarige overeenkomst zoals door Antargaz werd voorgesteld. Plaatsing van de nieuwe tank verliep probleemloos en binnen 2 uur.

NIEUWE 1600 LITER TANK GEPLAATST IN LELYSTAD

Bij een woonark in Lelystad is er door Tankgas een nieuwe 1600 liter tank geplaatst. Er moest leidingwerk vanaf de tank tot aan de woonark worden aangelegd. Het laatste stuk moest met een flexibele leiding in verband met eventuele waterstijging. In 2 uur tijd werd de complete installatie aangelegd en was er propaangas aan boord om te koken en te verwarmen.

1600 LITER TANK GEPLAATST IN EPE

De reden dat we de overstap gemaakt hebben van Primagaz naar Tankgas was het prijsverschil. De service van Primagaz was goed, maar het scheelde ons financieel teveel om nog langer bij Primagaz te blijven. Overpompen van de oude tank naar de nieuwe tank ging prima en snel. En een 1-jarige overeenkomst zonder kleine lettertjes is helemaal van deze tijd. Transparant en helder.

OVERSTAP VAN PRIMAGAS NAAR TANKGAS IN DUSSEN

We zijn jarenlang klant geweest bij Primagaz, maar vonden toch dat de prijs van het propaangas bij Primagaz aan de hoge kant was. Over de hoge prijs een aantal keren contact gehad met Primagaz, maar er kon niets aan de prijs worden gedaan. Via familie van ons, die erg tevreden over Tankgas zijn, kwamen we in contact met Tankgas. Direct een goed gevoel bij Tankgas en er is één contact persoon. We zijn nu weer klant en geen postcode nummer.

VAN DIESELOLIE NAAR PROPAANGAS IN SCHIPLUIDEN

In Schipluiden heeft Tankgas een 1600 liter tank geplaatst. Er werd nog met dieselolie gestookt en dat werd te duur. Ook qua milieu is propaangas minder schadelijk dan dieselolie. En de kosten van propaangas t.o.v. dieselolie zijn ook veel voordeliger. We hadden bij de andere woning ook al een propaan tank staan van Tankgas en dat beviel ons goed, dus ook de nieuwe propaan tank hebben we compleet laten aansluiten door Tankgas. Een zeer ervaren monteur die de klus in 2 uur tijd klaarde.

1600 LITER TANK GEPLAATST IN BEILEN

In Beilen is een 1600 liter tank geplaatst voor een tijdelijke periode. We gaan op de kavels in eigen beheer 2 woningen bouwen en hebben voor die periode propaangas nodig. Met Tankgas konden we snel zaken doen en de plaatsing verliep probleemloos binnen 2 uur tijd. De volgende dag werd de tank al afgevuld en nu kunnen we warm douchen en koken.

CAMPING DE HEIJENSE MOLEN KIEST VOOR TANKGAS

Sinds kort zijn wij eigenaar van een camping geworden en stonden er 2 propaantanks van Hoes Errogas. Wij kwamen er niet uit met Hoes Errogas en hebben naar een goed gesprek besloten om met Tankgas in zee te gaan. Er moest snel gehandeld worden qua plaatsing en 3 dagen na ons gesprek staan er nu 2 bulktanks van 1600 liter op de camping. Duidelijke afspraken en geen wurgcontracten en natuurlijke een gunstige scherpe dagprijs waren de reden om voor Tankgas te kiezen.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN GEERVLIET

In Geervliet heeft Tankgas een 1600 liter tank geplaatst. Met behulp van een klein rupsbanden karretje werd de oude tank van zijn plaatst gehaald en leeg gepompt. Hierna werd de nieuwe tank op zijn locatie geplaatst en gevuld met het propaangas wat in de oude tank nog aanwezig was. Dit alles binnen een tijdsbestek van 2 uur. Ik ben zeer tevreden over de snelheid en het vakmanschap om ook bij lastige locaties veilig een propaantank te plaatsen.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN DIEPENVEEN

Ik ben klant geworden in 1978 bij Primagaz. Qua service en leveringen nooit een probleem gehad maar ik vond de prijs voor het propaangas bij Primagaz erg hoog. Een aantal gesprekken hierover gehad maar er was niets mogelijk qua prijs. Dan ga je toch om je heen kijken en ik kwam bij Tankgas uit. Duidelijke overeenkomst, geen kleine lettertjes en een prijs die zichtbaar is nadat je je gegevens hebt achter gelaten. Plaatsing en overpompen verliep probleemloos en nu staat er een nieuwe bulktank van 3000 liter.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN DE HEEN

We zijn 36 jaar lang klant geweest bij Primagaz. Reden dat we overgestapt zijn is dat Tankgas aanmerkelijk goedkoper is dan Primagaz. Toen we Primagaz inlichtte over onze overstap naar Tankgas konden we ineens heel veel korting krijgen op het propaangas en de tankhuur. Dus we hebben 36 jaar lang teveel betaald. Toen was het even stil aan de zijde van Primagaz. Het plaatsen van de tank en het overpompen van het propaangas naar de nieuwe tank verliep probleemloos. Ook de cv-installatie werkte weer probleemloos.

NIEUWE BEWONERS KIEZEN VOOR TANKGAS IN PLAATS VAN ANTARGAZ

De nieuwe bewoners van een woning in Fijnaart hebben gekozen voor Tankgas als propaangas leverancier. Er stond een propaantank van Antargaz hier, maar het werd bij Antargaz allemaal zo omslachtig met al die voorwaarden van de propaangas levering en huren van de tank. Een collega van mij was al klant bij Tankgas en ja mond tot mond reclame is toch het beste. Duidelijke heldere afspraken, 1-jarige overeenkomst en geen 5-jarige overeenkomst zoals ze voorstelde van Antargaz. En wij en mijn collega krijgen bij de komende tankbeurt 200 liter gratis propaangas.

UITBREIDING COLLECTIEF MOERSTRATEN

Het Tankgas collectief in Moerstraten is weer uitgebreid met een 1600 liter bulktank. We zagen bij de buren een propaantank staan van Tankgas, waar eerder, net zoals bij ons een Primagaz tank stond. Reden om over te stappen was de scherpe dagprijs en nu we in een collectief van Tankgas zitten met meerdere propaantanks,krijgen we een korting op de dagprijs. Scheelt toch weer aanzienlijk in onze portemonnee.

OVERSTAP VAN STOOKOLIE NAAR PROPAANGAS IN ZUIDLAND

In Zuidland is een 5000 liter tank geplaatst voor 2 woningen. De oude situatie was dat er op olie gestookt werd en onlangs is er besloten om over te stappen naar propaangas. De reden voor de overstap was dat propaangas goedkoper is en veel beter voor het milieu. Aangezien de voorbereiding door de nieuwe bewoner zelf was uitgevoerd was de plaatsing van de propaantank snel geregeld.

OVERSTAP VAN BENEGAS NAAR TANKGAS IN CULEMBORG

In Culemborg heeft Tankgas een bulktank geplaatst. Nadat de bulktank was geïnstalleerd en de middendruk leiding getest werd, vond de monteur een lekkage in deze leiding. Het bleek een lekkage te zijn die daar al langer aanwezig was en deze werd vakkundig gerepareerd door de monteur van Tankgas. Veiligheid staat hoog aangeschreven bij Tankgas en de klant was dan ook zeer tevreden dat dit probleem snel werd opgelost.

Wilt u ook kosteloos overstappen?

Bel ons, of stuur ons een e-mail.

PRIMAGAZ KLANT IN RUCPHEN STAPT OVER NAAR TANKGAS

Mijn ouders zijn jarenlang klant bij Primagaz geweest. Toen ik het huis overnam, ben ik mij eens gaan oriënteren op de propaangas markt. Een ondoorzichtige markt en heb met diverse propaangas leveranciers gebeld en er was er maar één die telefonisch de dagprijs doorgaf. Dat was dus Tankgas en ik kan zelfs via de website de dagprijs volgen. Wat ik ook vreemd vond, dat ik bij al de andere partijen een 5-jarige overeenkomst moest tekenen en bij Tankgas maar voor 1 jaar. En Tankgas heeft geen Algemene Voorwaarden met kleine lettertjes. Al de andere propaangas leveranciers hebben wel Algemene Voorwaarden met kleine lettertjes, in het voordeel van het bedrijf niet voor de klant.

5000 LITER TANK GEPLAATST IN NOORDWIJK

Tankgas heeft een 5000 liter tank geplaatst bij een tulpen kwekerij in Noordwijk. De zogenaamde gevestigde propaangas bedrijven kwamen allemaal met langjarige contracten. Ook als ondernemer wil je niet meer lang gebonden zijn met allerlei voorwaarden en verplichte propaangas afname op jaarbasis. Tankgas kwam met een technische goede oplossing en kon ook snel een tank komen plaatsen. Ben zeer tevreden over Tankgas qua plaatsing en de duidelijke afspraken.

PLAATSING 1650 LITER TANK IN WATERINGEN

Tankgas heeft in Wateringen bij Boerderij Dichtbij een 1650 liter tank geplaatst. Aangezien er binnenkort groepen komen, moesten we snel een propaantank hebben en de complete installatie moest ook snel geplaatst kunnen worden. Niet alleen de snelheid was belangrijk, maar ook een betrouwbare propaangas leverancier die duidelijke afspraken maakt. Via onze installateur kwamen we in contact met Tankgas en binnen 4 dagen was alles perfect geregeld.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN SCHERPENZEEL

Was elke keer weer verbaasd over de propaan prijs die ik moest betalen bij Primagaz. Internet is natuurlijk een prachtig medium om eens te gaan vergelijken. Je kunt helemaal geen dagprijzen zien bij andere propaangas leveranciers behalve dan bij Tankgas. Je moet tegenwoordig wel wat gegevens achter laten, maar je ziet dan wel de dagprijs. Bij al de andere propaangas leveranciers moet je steeds er naar vragen of via onduidelijke grafieken waar je nog steeds geen dagprijs kunt zien. Duidelijke afspraken,1-jarige overeenkomst en normale faire dagprijzen.

NIEUWE BEWONERS IN HEIJEN KIEZEN VOOR TANKGAS.

Toen we dit huis gingen kopen bleek dat we propaangas moesten gaan gebruiken. Via een buurman die ook klant is bij Tankgas kwamen we snel in contact met Tankgas. Op een dinsdag alles rond gemaakt en de volgende week op maandag stond er een bulktank om 11.00 uur. Duidelijke afspraken op papier, geen kleine lettertjes en een 1-jarige overeenkomst. Plaatsing vond plaats met een rupsband karretje en verliep moeiteloos. Was dan ook een vakman die de tank plaatste.

CAMPING EN FEESTZAAL LANDHOEVE STAPT OVER NAAR TANKGAS

Camping en Feestzaal Landhoeve in Nieuw – Lekkerland heeft 2 bulktanks laten plaatsen door Tankgas. We zijn klant geweest bij Primagaz, over de service en de mensen die kwamen aftanken geen klachten. Maar vonden toch dat we teveel betaalde voor het propaangas. Een aantal keren gebeld met Primagaz, maar over onze prijs was niet te praten. Dan is het logisch dat wij gaan verder kijken. Met Tankgas hebben wij een goed gesprek gehad en direct besloten om met Tankgas in zee te gaan. Plaatsing verliep probleemloos en vlot. Tankgas is een aanrader voor alle mensen die propaangas gebruiken.

1600 LITER BULKTANK IN OUDENHOORN

In Oudenhoorn is er door Tankgas een 1600 liter tank geplaatst. Het prijsverschil tussen Primagaz en Tankgas was behoorlijk en dat is de reden dat wij zijn overgestapt naar Tankgas. De plaatsing verliep probleemloos en ook het overpompen van het restant van de oude tank was zo gebeurd. Via een kennis van ons, die ook klant is bij Tankgas, kwamen we in contact met Tankgas en duidelijke afspraken zonder poespas en een 1-jarige overeenkomst.

3000 LITER TANK GEPLAATST IN GILZE

In het Brabantse Gilze heeft Tankgas een 3000 liter tank geplaatst. We zijn jarenlang klant geweest bij een propaangas leverancier en kwamen er achter dat we jarenlang teveel hebben betaald. Er viel niets aan de prijs te doen. Wat we ook vreemd vonden dat we een weekprijs per mail binnen kregen, maar dat er in de propaangas wereld met dagprijzen wordt gerekend. Dus maandag aan ons een hoge prijs doorgeven en als de propaan prijs in die week daalde ons niet mee laten profiteren. Tankgas is helder en werkt met dagprijzen die zichtbaar zijn op de website.

OVERSTAP VAN BENEGAS NAAR TANKGAS IN HEESWIJK DINTHER

Autobedrijf Vorstenbosch in Heeswijk Dinther heeft de overstap gemaakt van Benegas naar Tankgas als propaangas leverancier. Reden voor de overstap was de duidelijke faire dagprijs en de heldere afspraken. En ik heb gelijk contact met de juiste persoon als ik gas wil bestellen of vragen heb.

OVERSTAP VAN BENEGAS NAAR TANKGAS IN BEESD

In Beesd is er een 2700 liter tank geplaatst door Tankgas. Ik was jarenlang klant bij Benegas maar vond altijd dat ik wel erg veel voor het propaangas moest betalen. Een paar keer kwam er dan iemand langs van Benegas maar er kon nooit iets af van de prijs. Toen ik had opgezegd bij Benegas kwam toevallig de vertegenwoordiger langs en kon de prijs wel omlaag. Dus ik maak de overstap naar Tankgas en nu kan het ineens wel met een lagere prijs. Dus ik heb jarenlang teveel betaald bij Benegas. Snel ophalen die tank en ben zeer content met Tankgas, duidelijke afspraken en een faire prijs voor het propaangas.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN SINT-OEDENRODE

Tankgas heeft in Sint-Oedenrode een 3000 liter tank geplaatst. Op deze tank zijn 2 woningen aangesloten. De reden om over te stappen van Primagaz naar Tankgas, was dat op de website van Tankgas de dagprijs zichtbaar is. En de propaan prijs is beduidend lager voor wat we in het verleden betaalde bij Primagaz. Ook de huurprijs van de 3000 liter tank is aanzienlijk lager bij Tankgas, dan met een vergelijkbare 3000 liter huurprijs van Primagaz. Plaatsing en overpompen restant propaangas oude tank verliep probleemloos en binnen 2 uur was alles weer aangesloten.

OVERSTAP VAN ANTARGAZ NAAR TANKGAS IN HELLEVOETSLUIS

Het collectief in Hellevoetsluis is wederom uitgebreid. We waren jarenlang klant bij Antargaz, maar beide buren waren al overgestapt naar Tankgas. Die hadden beiden positieve ervaringen met Tankgas en na een goed gesprek hebben wij ook de overstap gemaakt. Geen algemene voorwaarden met kleine lettertjes. En geen 5-jarig contract maar een 1-jarige overeenkomst met duidelijke afspraken. De nieuwe bulktank werd zonder problemen geplaatst met behulp van een kraan.

COLLECTIEF OUDENHOORN WEDEROM UITGEBREID.

Onze overburen waren afgelopen zomer al overgestapt van Primagaz naar Tankgas. Op hun aanraden hebben we een gesprek gehad met Tankgas en hebben we de laatste factuur laten zien van Primagaz. Bij Tankgas was er een prijsverschil van meer dan 30 cent per liter op de vergelijkende datum van de laatste factuur van Primagaz. De beslissing werd snel genomen om over te stappen naar Tankgas. Binnen 1,5 uur was de tank geplaatst. Ook over de monteur zijn wij zeer tevreden, echt een vakman.

NIEUWE BEWONERS IN MAURIK KIEZEN VOOR TANKGAS.

In Maurik hebben de nieuwe bewoners gekozen voor Tankgas als propaangas leverancier. We zijn totaal onbekend met propaangas en nadat we op het internet waren wezen rondkijken kwamen we bij Tankgas uit. Bij onze nieuwe woning stond een OK Gas tank en we hadden al een 5-jarige overeenkomst ondertekend. Gelukkig mag je binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen het ondertekende contract ontbinden. De dagprijs was ook veel te hoog en toen we dit aan OK Gas vertelde kon de dagprijs wel omlaag. Ook het 5-jarige contract stond ons niet aan, met Tankgas een 1-jarige overeenkomst afgesloten, zonder een pagina vol met Algemene Voorwaarden ten gunste van de leverancier.

OVERSTAP VAN DIESELOLIE NAAR PROPAANGAS IN WOUWSE PLANTAGE

In Wouwse Plantage is er door Tankgas een 3000 liter tank geplaatst. Op dit moment wordt er in een gedeelte van de woning nog op dieselolie gestookt. Als de dieseltank leeg is dan worden er totaal 3 cv ketels op de propaan tank aangesloten. Reden om met Tankgas in zee te gaan was de snelheid van plaatsen. Aangezien er 1 woning klaar was om te worden aangesloten op propaangas moest dit snel plaats vinden. Tankgas kon dit snel realiseren en bij andere propaangas leveranciers moesten we 3-4 weken wachten. Ook de duidelijke afspraken en het persoonlijk contact sprak ons zeer aan.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN MOERSTRATEN

In Moerstraten wordt er ook een collectief gevormd. Doordat er meer mensen in onze straat gaan overstappen naar Tankgas krijgen we allemaal extra korting op de dagprijs. Heb jarenlang bij Primagaz gezeten, maar ik was er wel klaar mee. Betaalde de hoofdprijs en via onze buren kwamen we in contact met Tankgas. Alles werd snel en vlot geregeld. Krijg je een telefoontje van Primagaz waarom je gaat overstappen. Jullie zijn gewoon veel te duur. Wij kunnen nu ook voor die prijs leveren. Waarom dan nu pas, je hebt me dus jarenlang teveel laten betalen. Laat maar, ik zit nu bij Tankgas en die behandelen je als klant niet als een nummer.

NIEUWE BEWONERS IN ZUIDLAND KIEZEN VOOR TANKGAS.

Collectief Zuidland is uitgebreid met een nieuwe 1600 liter bulktank. We hadden dit huis gekocht en er stond een Primagaz bulktank. Het viel ons op dat er bij ons in de polder, steeds meer klanten overstappen van Primagaz naar Tankgas. We zijn met meerdere partijen in gesprek geweest maar hadden een goed gevoel bij Tankgas. We wilden de tank op een andere locatie hebben staan. Geen probleem voor Tankgas. We moesten alleen de sleuf graven voor het leiding werk en alles werd netjes aangesloten. We hebben een 1-jarige overeenkomst afgesloten en krijgen ook de collectieve korting op de dagprijs.

NIEUWE BEWONERS IN PUTTEN KIEZEN VOOR TANKGAS

Bij een nieuwbouw project in Putten hebben de bewoners voor Tankgas gekozen als propaangas leverancier. Wij hadden met de zogenaamde gevestigde orde om tafel gezeten, maar hadden het beste gevoel bij Tankgas. Duidelijke afspraken, geen lang jarige contracten en geen kleine lettertjes in Algemene Voorwaarden. Een bedrijf die zich aanpast naar deze tijd qua contract periode en de klanten service hoog in het vaandel heeft staan.

Ook weten wat u bespaart?

Bekijk nu onze dagprijs!

PLAATSING 2700 LITER BULKTANK IN EDE.

In Ede is er door Tankgas een nieuwe 2700 liter bulktank geplaatst bij een kalveren bedrijf. Wij stookten onze stallen eerst met diesel heaters, maar dit werd te kostbaar. Aangezien propaangas schoner en goedkoper is dan diesel was de keuze snel gemaakt. Via familie, die ook klant zijn bij Tankgas, was het contact met Tankgas snel gelegd.

NIEUWE BEWONERS KIEZEN VOOR TANKGAS IN SCHALKWIJK

Via de buren kwamen we in contact met Tankgas. De buurman was jarenlang klant geweest bij Primagaz, maar was daar niet tevreden over en hij heeft toen de overstap gemaakt naar Tankgas. Ook bij ons in de tuin stond een Primagaz bulktank van de vorige bewoner. Wij hebben een offerte aangevraagd bij Primagaz, maar we waren daar niet tevreden over. In de Algemene Voorwaarden van Primagaz staat bij punt 4.2 dat Primagaz gerechtigd is zonder oproep de bestaande voorraad aan te vullen indien dit Primagaz om één of andere reden noodzakelijk acht. Wij willen zelf bepalen waarneer de bulktank afgetankt wordt en niet Primagaz. Met Tankgas maak je duidelijke afspraken en Tankgas heeft geen Algemene Voorwaarden met voorwaarden die goed zijn voor de propaangas leverancier en niet voor de klant.

5000 LITER TANK GEPLAATST IN HEGELSOM

Bij een jonge onderneming met kassen, is er door Tankgas een 5000 liter tank geplaatst. Wij hebben het propaangas in de winter nodig om onze kassen vorstvrij te houden. We kwamen als jonge onderneming bij Tankgas terecht, omdat wij geen jarenlang contract aan wilde gaan. Bij de andere propaangas leveranciers moesten we een 5-jarige overeenkomst tekenen. Ook de Algemene Voorwaarden van bijvoorbeeld Antargaz spraken ons niet aan. Artikel 6.5 van de Algemene Voorwaarden van Antargaz zeggen dat de klant verplicht is de tank tegen brand, diefstal en explosie te verzekeren. Bij Tankgas is dit helemaal niet van toepassing. Duidelijke afspraken zonder kleine lettertjes.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN BERGEIJK

De reden dat ik overstap van Primagaz naar Tankgas is dat ik in 2016 transparantie over de propaan prijs wil kunnen zien. Iedereen bij mij in de buurt, ongeacht welke propaangas leverancier ze ook hebben, klaagt hierover. Terwijl de nieuwe Tankgas bulktank geplaatst werd kwam de buurman direct vragen om binnenkort ook een afspraak te maken. Bij Tankgas kan ik 24/7 de dagprijs zien en dat is wat ik wil.

OVERSTAP VAN DIESELOLIE NAAR PROPAANGAS IN SCHIPLUIDEN

Onze dieseltank was afgekeurd en we wilde over naar een schonere brandstof. Via onze installateur kwamen we in contact met Tankgas en zaten we snel om tafel. Na een duidelijke uitleg over propaangas en de installatie van de bulktank met het bijhorende leidingwerk stond er 5 dagen later een propaan bulktank bij ons in de tuin. Vanaf nu stoken we de CV op propaangas en zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen van Tankgas.

WEER EEN NIEUWE KLANT VAN TANKGAS IN HELLEVOETSLUIS

Via een bekende van ons die al klant was bij Tankgas zijn wij ook met Tankgas in zee gegaan. We hoorden louter positieve verhalen over Tankgas, transparant en geen kleine lettertjes in Algemene Voorwaarden. Er stond een tank van Primagaz maar die mogen ze snel ophalen, we hoorden van de buren dat je bij Primagaz de hoofdprijs betaald voor het propaangas. En als je dan gaat klagen kan de prijs ineens wel omlaag. Van zulke praktijken houden wij niet. We hebben een goed gevoel bij Tankgas en de plaatsing verliep probleemloos.

CAMPING KLOOSTERMUUR STAPT OVER NAAR TANKGAS

Boerderijcamping Kloostermuur in het Zuid-Limburgse Noorbeek heeft Tankgas als nieuwe propaangas leverancier. Onze vorige propaangas leverancier Benegas was qua leveringen en service goed. We waren elke keer dat de propaan tank was gevuld, verbaasd dat de propaan prijs zo hoog was. En we konden dit ook nergens verifiëren. Bij Tankgas kan ik dagelijks de dagprijs volgen, iets wat mij als ondernemer erg aanspreekt. We leven in 2016 en vreemd dat Tankgas alleen zijn dagprijs laat zien en de overige propaangas leveranciers niet.

Privé zijn wij ook direct overgestapt naar Tankgas en daar staat nu ook een nieuwe 1600 liter tank.

OVERSTAP VAN OK GAS NAAR TANKGAS IN NAGELE.

In Nagele is er door Tankgas een 5000 liter tank geplaatst. Deze tank gaat gebruikt worden bij het drogen van uien. De reden dat ik ben overgestapt van OK Gas naar Tankgas, is dat ik nu een dagprijs kan zien via de website van Tankgas. Ook als ondernemer wil je weten waar je aan toe bent qua propaan prijs. Mijn buurman zit momenteel (nog) bij OK Gas en als we onze propaan prijzen vergeleken van OK Gas, hadden we allebei andere propaan dagprijs. Ik had genoeg van deze ondoorzichtige praktijken. Daarom heb ik gekozen voor dagprijs transparantie, dus voor Tankgas.

5000 LITER TANK GEPLAATST IN DE EUROPOORT

In de Europoort is er bij een bedrijf wat gespecialiseerd is in industrieel onderhoud een 5000 liter tank geplaatst door Tankgas. De industriële verwarmingsketel wordt momenteel omgebouwd van olie gestookt naar propaangas. Tankgas heeft het leidingwerk verzorgt van de bulktank tot aan de verwarmingsketel. We zagen de website van Tankgas met de zichtbare dagprijs en na het zien van de duidelijke offerte hebben we gekozen voor Tankgas. Transparantie en geen kleine lettertjes in de overeenkomst was voor ons de reden om met Tankgas zaken te doen.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN SINT-OEDENRODE

Tankgas heeft in Sint-Oedenrode een 3000 liter tank geplaatst. Op deze tank zijn 2 woningen aangesloten. De reden om over te stappen van Primagaz naar Tankgas, was dat op de website van Tankgas de dagprijs zichtbaar is. En de propaan prijs is beduidend lager voor wat we in het verleden betaalde bij Primagaz. Ook de huurprijs van de 3000 liter tank is aanzienlijk lager bij Tankgas, dan met een vergelijkbare 3000 liter huurprijs van Primagaz. Plaatsing en overpompen restant propaangas oude tank verliep probleemloos en binnen 2 uur was alles weer aangesloten.

UITBREIDING COLLECTIEF OUDENHOORN

In Oudenhoorn is het collectief uitgebreid met de plaatsing van een 1600 liter tank. Ons contract met Primagaz zat erop en de buren waren ook al overgestapt naar Tankgas. Die hebben ons toen op Tankgas gewezen en nu zijn wij ook klant bij Tankgas geworden. We krijgen nu een collectieve korting op de dagprijs en gaan beduidend minder voor het propaangas betalen. Ook de tankhuur is lager dan bij Primagaz.

OVERSTAP VAN BENEGAS NAAR TANKGAS.

Bij een recreatie woning in Oosterwolde is er door Tankgas een nieuwe 1600 liter tank geplaatst. Reden om over te stappen van Benegas naar Tankgas was de transparantie qua overeenkomst, geen kleine lettertjes en de zichtbare dagprijs op de website. We hadden het gevoel dat we wel erg veel betaalde voor het propaangas. Wij vinden het vreemd dat er maar één propaangas bedrijf is namelijk Tankgas, die zijn dagprijs voor propaangas transparant publiceert. Geen moeilijke tabel met bulkprijzen zoals Antargaz laat zien en je nog niet weet wat de dagprijs is. Wij zijn zeer content met Tankgas, plaatsing en overpompen oude tank verliep probleemloos.

WEDEROM UITBREIDING COLLECTIEF ZUIDLAND

Het collectief in Zuidland is wederom uitgebreid met een 3000 liter bulktank. Reden om de overstap van Primagaz naar Tankgas te maken was het prijsverschil. We vonden dit veel te veel toen we via de buren hoorde wat ze moesten betalen voor het propaangas bij Tankgas. We hadden een contract met Primagaz wat stilzwijgend verlengd was, dus we konden direct opzeggen met 1 maand opzegtermijn. We zijn blij dat we de overstap naar Tankgas gemaakt hebben.

NIEUWE KLANT IN OUDENHOORN KIEST VOOR TANKGAS

We hadden al met meerdere propaangas leveranciers gesproken, maar we hadden nergens een positief gevoel bij. Een vriend van ons vertelde dat hij zeer positief over Tankgas was. En dat Tankgas een propaangas leverancier is, die duidelijke afspraken maakt zonder langjarige contracten. De dagprijs is zichtbaar op de website. Zagen we dan ook niet bij geen enkele andere leverancier. Ja bij één leverancier, maar met een moeilijke onduidelijke tabel. Moet toch niet moeilijk zijn, om net zoals bij een benzinepomp je dagprijs te laten zien. Plaatsing van de nieuwe tank vond plaats toen wij bij de notaris zaten om te tekenen, mijn zoon vertelde ons dat het plaatsen probleemloos verlopen was.

PLAATSING 1600 LITER TANK MET BEHULP VAN EEN VERREIKER IN OUDENHOORN

Met behulp van een verreiker is er in Oudenhoorn een nieuwe 1600 liter tank geplaatst. Het contract met Primagaz was afgelopen. Via een bekende die ook klant is bij Tankgas, hebben we de overstap gemaakt naar Tankgas. Eindelijk een zichtbare dagprijs en geen langjarig contract. De plaatsing met de verreiker verliep probleemloos. Deskundige monteur die zelfs nog een lek vond bij de drukregelaar aan het huis. Klasse bedrijf die transparant zijn.

1600 LITER BULKTANK IN MOORDRECHT

In Moordrecht hebben de nieuwe bewoners gekozen voor een 1600 liter tank. Er was ook contact geweest met de vorige propaangas leverancier, maar we moesten daar een contract van 5 jaar tekenen en met een minimale afname op  jaarbasis. Haalde we deze minimale afname niet, dan werd de tankhuur het volgende jaar hoger. Bij Tankgas is er geen minimale afname op jaarbasis. En een 1-jarige overeenkomst, zonder kleine lettertjes was voor ons de reden om met Tankgas in zee te gaan.

COMPLEET NIEUWE AANLEG 1600 LITER TANK IN BEESD.

Bij een nieuwbouw project in Beesd heeft Tankgas een compleet nieuw aangelegde propaangas installatie aangelegd. Vanaf het plaatsen van de tank, het leggen van de leiding tot aan het huis en aansluiten werd netjes binnen 2 uur gerealiseerd. Korte lijnen en duidelijke afspraken waren de redenen om met Tankgas in zee te gaan. Doordat we in een bouwfase van ons huis zaten en een strakke planning hadden, was Tankgas zeer flexibel qua tijd en dat stelde ons zeer gerust.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN BEEK

Vanaf 1980 zijn wij klant geweest bij Primagaz. Jarenlang hebben we veel te veel betaald voor het propaangas. Ook hebben wij jarenlang gevraagd om transparantie, maar elke keer weer werden we met een kluitje het riet ingestuurd. Toen ik doorgaf dat ik met Tankgas in zee ging, konden we ineens heel veel korting bij Primagaz krijgen. Ze hebben wel 4 keer gebeld of ik wilde blijven. Maar ik moest dan wel zelf de tankkeuringen en onderhoud gaan betalen van de Primagaz tank. Gelukkig is Tankgas transparant en heel duidelijk qua tankkeuringen en onderhoud, want deze kosten neemt Tankgas voor zich. En we hebben nu ook geen langjarige contracten meer.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN GRATHEM.

Ik ben zeer content dat er een nieuwe speler op de propaangas markt is die eindelijk transparant is en geen kleine lettertjes heeft. Ben jarenlang klant geweest bij Primagaz en de leveringen en service waren goed, maar de prijs was veel te hoog. Plaatsing van de nieuwe tank verliep prima en ben blij dat Tankgas op de markt is gekomen, transparant met zijn dagprijs op de website, zie ik de andere propaangas leveranciers nog niet zo snel doen.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN STROE

Bij een recreatie woning in Stroe is er door Tankgas een bulktank geplaatst. De reden dat we overstappen van Primagaz naar Tankgas is dat we bij Primagaz de hoofdprijs betaalde voor het propaangas. Het prijsverschil was te groot om langer door te gaan met Primagaz als propaangas leverancier. Tankgas heeft het propaangas overgepompt van de oude bulktank naar de nieuwe bulktank en met behulp van een karretje op zijn plek neergezet. We gaan Tankgas zeker promoten bij onze buren.

TANKGAS HEEFT WEER EEN BULKTANK GEPLAATST IN HELLEVOETSLUIS

Onze buren zijn ook jarenlang klant geweest bij Primagaz. Toen ze overstapte, hebben we even afgewacht om te zien hoe hun ervaringen waren met Tankgas. Alleen maar positieve ervaringen, dus waarom wij nog bij Primagaz bleven. We hebben nu ook de overstap gemaakt naar Tankgas en onze andere buren maken nu ook de overstap van Antargaz naar Tankgas in februari 2017. Door een collectieve korting profiteren wij met z’n allen bij ons op de dijk, ook nog eens van een scherpe dagprijs.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN OLST

We zijn meer dan 30 jaar klant geweest bij Primagaz. De propaangas leveringen van Primagaz verliepen probleemloos,  maar de prijs van het propaan was gewoon te hoog. We hebben vaak geprobeerd om de prijs omlaag te krijgen, maar Primagaz wilde hierin niet mee werken. Dan is het logisch dat je eens verder gaat kijken naar een andere propaangas leverancier die wel een scherpe dagprijs heeft. En zo kwamen we bij Tankgas uit. Duidelijke en open gesprek gehad en we hadden er direct een goed gevoel bij. Geen overeenkomsten met kleine lettertjes en een duidelijke website zonder poespas. Plaatsing van de bulktank verliep probleemloos en snel.

PRIMAGAZ KLANT IN CULEMBORG STAPT OVER NAAR TANKGAS

Ik ben jarenlang klant geweest bij Primagaz. Over de service geen klachten. Maar als ik dan eens over de te hoge propaangas prijs belde, kreeg ik wazige onduidelijke antwoorden. En de buren hadden een andere lagere propaangas prijs dan die ik had. Terwijl ik 2 keer zoveel meer verstookte. Zag via het internet Tankgas voorbij komen en heb snel een afspraak gemaakt. Transparant qua prijs en overeenkomst. De nieuwe tank was zonder problemen binnen 2 uur geplaatst.

1600 LITER TANK GEPLAATST IN ALPHEN AAN DEN RIJN

Tankgas heeft een nieuwe 1600 liter bulktank geplaatst in Alphen aan den Rijn. De reden dat ik ben overgestapt van Benegas naar Tankgas was de service en de duidelijke transparante overeenkomst van Tankgas. Bij Benegas had ik meermaals gevraagd om niet met de tankwagen mijn terrein op te komen in verband met de bestrating die daardoor verzakte. Benegas kon niet aan mijn verzoek voldoen, dus ben ik direct overgestapt naar Tankgas. De bulktank werd met een speciaal rupsband transport voertuig naar zijn locatie gebracht en was binnen een half uur weer aangesloten. Ook het aftanken verliep probleemloos, omdat er 40 meter slang op de tankwagen zit. Ben blij over het verloop qua plaatsing en aftanken en mijn bestrating ligt er nog uitstekend bij.

GEEN ANTARGAZ MAAR TANKGAS IN ROCKANJE

De nieuwe bewoners van een vrijstaande woning in Rockanje hebben voor Tankgas gekozen. De vorige bewoners deden zaken met Antargaz, maar daar hadden wij geen goed gevoel bij met al die kleine lettertjes in hun Algemene Voorwaarden. Bij Antargaz ben je zelfs verplicht, volgens hun Algemene Voorwaarden,  de bulktank te verzekeren tegen brand, diefstal en explosie. Zulke kleine lettertjes heeft Tankgas niet. Transparant en duidelijk, gaat Tankgas ver mee komen.

NIEUWE BEWONERS KIEZEN VOOR TANKGAS IN UDENHOUT.

De nieuwe bewoners van een prachtige woning in Udenhout hebben gekozen voor Tankgas als propaangas leverancier. We vonden het als leek heel vreemd dat we alleen bij Tankgas een transparante dagprijs konden zien. Uiteraard hadden we ook bij andere bedrijven geïnformeerd over de prijs en voorwaarden, maar niemand wilde een dagprijs doorgeven. Ook dat we bij Tankgas maar een 1-jarige overeenkomst hoefde aan te gaan en geen langjarig contract sprak ons direct positief aan. En geen kleine lettertjes maar een duidelijke overeenkomst.

NIEUWE KLANT IN GALDER

Ik was jarenlang klant bij Benegas maar vond de prijs van het propaangas toch wel aan de hoge kant. Ben het internet opgegaan en kwam 2 bedrijven tegen die ik interessant vond als nieuwe propaangas leverancier. De één via een veiling en wat bleek kwam ik bij Antargaz uit. Moest ik wel een 5-jarig contract ondertekenen bij Antargaz om mee te mogen doen. Heb de Algemene Voorwaarden van Antargaz eens goed doorgelezen en was het daar niet mee eens. Tankgas werkt niet met langjarige overeenkomsten en heeft ook geen Algemene Voorwaarden met kleine lettertjes. Gewoon transparant en duidelijke afspraken. Eindelijk een propaangas leverancier die open en eerlijk naar zijn klanten is.

IN BOSKOOP IS EEN 5000 LITER TANK GEPLAATST

In Boskoop is een 5000 liter tank geplaatst bij een kwekerij. Ik moet mij kassen vorstvrij houden en kwam via het internet met Tankgas in gesprek. Ik had direct een goed gevoel bij Tankgas. Transparant, helder en duidelijke afspraken. Ook het installeren van de tank en het leidingwerk verliep probleemloos.

VERDERE UITBREIDING COLLECTIEF ZUIDLAND

In Zuidland is het collectief verder uitgebreid met de plaatsing van een 1600 liter tank. Ook wij waren al jaren klant bij Primagaz, maar de prijs voor het propaangas bleef maar hoog bij Primagaz, terwijl alle brandstof prijzen daalde toen de olieprijs zakte. Buren van ons waren vorig jaar al over gestapt van Primagaz naar Tankgas en vertelde over hun positieve ervaring met Tankgas. We zijn blij met de overstap en de plaatsing verliep zonder problemen.

AKKERBOUW BEDRIJF STAPT OVER VAN OK GAS NAAR TANKGAS

Een akkerbouw bedrijf in het Zuid-Limburgse Noorbeek heeft de overstap gemaakt van OK Gas naar Tankgas. Wij gebruiken het propaangas bij het drogen van de uien. In de periode dat wij de uien moeten drogen gaat er veel propaangas doorheen. Wij zochten een betrouwbare propaangas leverancier die een faire prijs vraagt voor het propaangas. Ook wilde wij niet meer aan jarenlange contracten vast zitten. Met Tankgas hebben we een goed gesprek gehad en ook het onderbuik gevoel was goed. Plaatsing en overpompen verliep probleemloos. Wij zijn zeer content met Tankgas.

OVERSTAP VAN HOES ERROGAS NAAR TANKGAS

In Wilbertoord is een 1600 liter tank geplaatst. Reden om over te stappen van Hoes Errogas naar Tankgas was de 1-jarige overeenkomst zonder de kleine lettertjes. Ook dat de dagprijs te volgen is via de website van Tankgas sprak ons zeer aan. Bij Hoes Errogas moesten we naar een Belgische website en daar konden we dan de zogenaamde dagprijs volgen. En als we vroegen waarom hun eigen website dan de dagprijs niet laat zien, kregen we een vaag antwoord. Transparantie en duidelijkheid is de reden dat we de overstap hebben gemaakt.

1600 LITER TANK GEPLAATST IN OLDEMARKT

Op de grens van Overijssel – Friesland is er een 1600 liter tank geplaatst. Het plaatsen en installeren van de nieuwe tank verliep probleemloos. Binnen 2 uur was de installatie weer aangesloten. Tankgas werd door de bewoners gekozen vanwege het 1-jarige contract en de zichtbare dagprijs op de website.

1600 LITER TANK GEPLAATST IN GALDER

In het Brabantse Galder is er een 1600 liter tank geplaatst. Ik vond de prijs van het propaangas bij Benegas veel te hoog. Als ik hierover belde kreeg ik altijd een onduidelijk antwoord. Ben toen het internet opgegaan en kwam daar onder andere Tankgas tegen. Tankgas viel mij direct op met zijn zichtbare dagprijs en duidelijke afspraken zonder de kleine lettertjes. Al die bedrijven die zich afschermen met hun Algemene Voorwaarden doen dit alleen voor hun eigen bescherming. Ben zeer content met Tankgas die duidelijke afspraken maakt en zijn afspraken nakomt.

NIEUWE KLANT IN OUDENHOORN KIEST VOOR TANKGAS

We hadden al met meerdere propaangas leveranciers gesproken, maar we hadden nergens een positief gevoel bij. Een vriend van ons vertelde dat hij zeer positief over Tankgas was. En dat Tankgas een propaangas leverancier is, die duidelijke afspraken maakt zonder langjarige contracten. De dagprijs is zichtbaar op de website. Zagen we dan ook niet bij geen enkele andere leverancier. Ja bij één leverancier, maar met een moeilijke onduidelijke tabel. Moet toch niet moeilijk zijn, om net zoals bij een benzinepomp je dagprijs te laten zien. Plaatsing van de nieuwe tank vond plaats toen wij bij de notaris zaten om te tekenen, mijn zoon vertelde ons dat het plaatsen probleemloos verlopen was.

OVERSTAPPEN NAAR TANKGAS IN WADENOIJEN.

Ik kreeg een nieuw contract aangeboden en moest wel voor 5 jaar tekenen. De tankhuur werd verdubbeld omdat ik te weinig propaangas afnam op jaarbasis. Bij Tankgas kijken ze niet hoeveel propaangas je afneemt. Gewoon een faire dagprijs met deze lage olieprijzen. En je kunt zien wat je moet betalen via de website, bij mij vorige leverancier was dat altijd een verrassing.

NIEUWE 1600 LITER TANK GEPLAATST IN TILBURG.

In Tilburg is er een nieuwe 1600 liter tank geplaatst. Het overpompen van de oude tank naar de nieuwe tank verliep probleemloos. De plaatsing moest voorzichtig plaats vinden omdat er veel bomen stonden die niet beschadigd mochten worden. Door de ervaring van de plaatsingsmonteur ging er geen enkele tak verloren en waren er ook geen beschadiging aan de bomen. De klant was zeer tevreden over de werkwijze van Tankgas, vakbekwaam en professioneel. Reden om over te stappen was de eerlijke dagprijs en dat deze zichtbaar is op de website.

UITBREIDING COLLECTIEF ZUIDLAND

De olieprijs zakte, maar de propaangas prijs bleef maar hoog. Onze buren waren al overgestapt naar Tankgas en nu hebben wij ook de overstap gemaakt. Krijgen we nu een collectieve korting op de dagprijs. Dit scheelt ons honderden euro’s op jaarbasis. En we krijgen ook nog eens bij de eerste tankbeurt 200 liter gratis propaangas omdat we via de buren bij Tankgas zijn terecht gekomen. Dat is nu klantvriendelijkheid.

2500 LITER TANK GEPLAATST IN WEHL

Onlangs is er een 2500 liter tank geplaatst in Wehl. Het plaatsen en aansluiten verliep probleemloos. Door de deskundige ervaring van Tankgas werd er een lek gevonden in de leiding en deze is een dag later gerepareerd. De oude tank van Rijngas is leeg gemaakt en staat gereed om opgehaald te worden.

OVERSTAP VAN OK GAS NAAR TANKGAS IN ZOELEN

In Zoelen is er een nieuwe 1600 liter tank geplaatst. Jarenlang klant geweest bij OK Gas, de service en levering waren prima, maar als je over de prijs belde dat die toch wel aan de hoge kant was werd je met een kluitje het riet ingestuurd. Contract was afgelopen met OK Gas en snel de overstap gemaakt naar Tankgas voor een transparante dagprijs. En nu konden we ineens wel een fikse korting krijgen van OK Gas, hebben we toch jarenlang teveel betaald. We hebben een goed gevoel bij Tankgas, ook omdat er één aanspreekpunt is en niet dat je maar een nummertje bent of een postcode. We hebben weer het gevoel van klant is koning.

BEWONERS IN HEENVLIET KIEZEN VOOR TANKGAS.

Via een kennis van ons, die ook klant is bij Tankgas, kwamen we in contact met Alex van der Dussen. Hij gaf ons een goede en duidelijke uitleg over hoe de ondoorzichtige propaangas markt in elkaar steekt. Bij Tankgas geen langjarige wurgcontracten, geen Algemene Voorwaarden met kleine lettertjes ten gunste van de propaangas bedrijven. Transparante overeenkomst en een faire dagprijs. En we ontvangen ook nog eens 200 liter gratis propaangas bij de eerste tankbeurt, omdat we zijn aangemeld via onze kennis. Plaatsing van de nieuwe bulktank verliep probleemloos.

NIEUWE KLANT IN EPE KIEST VOOR TANKGAS

Toen wij hier introkken en de boel hier moesten opknappen, zagen we in de tuin een bulktank staan van Primagaz. We zijn toen het internet opgegaan en kwamen Tankgas tegen. Wat direct opviel waren de duidelijke tekst en afspraken. En geen vervelende kleine lettertjes verstopt in Algemene Voorwaarden. Bij Primagaz staat onder punt 2.8 dat contractant er mee instemt dat als je bij een aanmerkelijke stijging of daling van je propaangas verbruik, Primagaz je een hogere respectieve lagere huurprijs van de bulktank in rekening mag brengen. Dus bij een zachte winter neem je minder propaangas af en gaat de huur van de bulktank omhoog. We krijgen dus een soort van boete opgelegd bij minder propaangas afname door een zachte winter. Dat zijn nu van die typische kleine lettertjes…En de huurprijs omlaag doen bij een aanmerkelijke stijging, daar geloofde wij niet zo in.

OVERSTAP VAN STOOKOLIE NAAR PROPAANGAS IN HEENVLIET

In Heenvliet is er door Tankgas een 3000 liter tank geplaatst. De bewoners stookte nog op stookolie en zijn nu overgestapt naar propaangas. Via een collega van mij, die goede ervaringen had met Tankgas, ben ik in contact gekomen met Alex van der Dussen. Na een goed gesprek hebben wij besloten om over te stappen naar propaangas. Wat mij aansprak bij Tankgas was de zichtbare prijs, 1-jarige overeenkomst en duidelijke overeenkomst zonder kleine lettertjes.

TANK GEPLAATST IN WOUDENBERG

Tankgas heeft in Woudenberg een compleet nieuwe installatie geplaatst. Zowel het plaatsen van de nieuwe 1600 liter bulktank als het leidingwerk tot in de meterkast werd door Tankgas verzorgd. Wij waren onbekend met propaangas en hebben via internet diverse websites van propaangas leveranciers bekeken. We vonden er maar één die helder en zichtbaar was qua propaan prijs. Na een duidelijk en positief gesprek hebben we gekozen voor Tankgas als propaangas leverancier.

BEWONERS IN HELLEVOETSLUIS KIEZEN TANKGAS IN PLAATS VAN ANTARGAZ

De nieuwe bewoners van een vrijstaande woning in Hellevoetsluis hebben Tankgas gekozen als propaangas leverancier. De vorige bewoners waren klant bij Antargaz maar wij hebben toen we ons aan het oriënteren waren de Algemene Voorwaarden van Antargaz eens goed doorgenomen. Daar staat: De door Antargaz opgegeven prijzen zijn mede gebaseerd op het geschat jaarverbruik van de klant, het niveau van de bedrijfskosten van Antargaz en de marktsituatie. Indien na de datum van totstandkoming van de overeenkomst een van bovengenoemde factoren een wijziging ondergaat, dan is Antargaz gerechtigd de prijzen tussentijds hieraan aan te passen. Wij kunnen er toch niets aan doen dat we minder propaangas verbruiken als we een warme winter hebben. Bij Tankgas zijn er geen Algemene Voorwaarden of een verplichte minimale propaangas afname. Tankgas is transparant en helder en heeft geen Algemene Voorwaarden met venijnige teksten die in het voordeel zijn van het propaangas bedrijf.

PRIMAGAZ KLANT IN MOERSTRATEN STAPT OVER NAAR TANKGAS

In Moerstraten is een Primagaz klant overgestapt naar Tankgas. Ik schrok elke keer weer van de factuur die ik kreeg van Primagaz. Via Facebook kwam ik bij Tankgas terecht en kwam er snel achter dat ik jarenlang teveel betaald heb voor propaangas en de tankhuur. Ik betaal nu een faire dagprijs, die niet alleen ik, maar iedereen dagelijks kan volgen. Ook de tankhuur is een beduidend minder. Ben blij dat Tankgas op de propaangas markt is gekomen met transparantie en een zichtbare dagprijs.

1650 LITER TANK GEPLAATST IN TINALLINGE

In het Groningse Tinallinge is een 1650 liter tank geplaatst door Tankgas. Deze tank gaat gebruikt worden bij een chalet. De reden dat de eigenaar voor Tankgas heeft gekozen is de zichtbare dagprijs. De overeenkomst was helder en geen kleine lettertjes. Plaatsing verliep probleemloos en vlot.

1600 LITER TANK GEPLAATST IN RIETHOVEN

In het Brabantse Riethoven is er door Tankgas een 1600 liter tank geplaatst. De bewoners wonen enige tijd in een stacaravan, omdat ze druk bezig zijn met het verbouwen van een oude boerderij. Ook voor deze situaties is Tankgas flexibel qua plaatsing en overeenkomst. Reden om voor Tankgas te kiezen was de transparantie in prijs en overeenkomst.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN HEENVLIET

In Heenvliet is een 1600 liter tank geplaatst. Ook hier was een verreiker nodig bij de plaatsing. De plaatsing verliep geheel probleemloos binnen 1,5 uur. Reden om over te stappen van Primagaz naar Tankgas was de zichtbare faire dagprijs. Wij vonden dat we jarenlang teveel voor het propaangas betaalde, de olieprijs ging omlaag, maar de propaangas prijs bij Primagaz zakte niet mee. Gelukkig kwamen we met Tankgas in contact en hebben snel de overstap gemaakt.

1600 LITER BULKTANK IN NIEUWENDIJK

Ook in Nieuwendijk is de overstap van Primagaz naar Tankgas gemaakt. Het contract met Primagaz was na 5 jaar beëindigd en we hebben snel de overstap naar Tankgas gemaakt. Nu hebben we een overeenkomst voor 1 jaar en kunnen we de dagprijs simpel volgen. Goede vaklui, die de tank binnen 2 uur snel geplaatst hebben, ondanks het slechte weer. Eindelijk een propaangas bedrijf die transparant is en geen kleine lettertjes heeft in de overeenkomst.

NIEUWE KLANT IN WAALRE

Onder de rook van Eindhoven is er in Waalre een nieuwe 1600 liter tank geplaatst. Doordat alles binnen 1 week snel uitgevoerd moest worden, hebben we contact gezocht met Tankgas. De tank wordt gebruikt voor een luxe chalet. Ook hier werd alles vakbekwaam uitgevoerd. Reden om met Tankgas in zee te gaan was snel handelen qua plaatsing en de transparantie op de website.

NIEUWE KLANT IN KOOTWIJKERBROEK

De nieuwe bewoners van een woning in Kootwijkerbroek hebben gekozen voor Tankgas. We hebben voor Tankgas gekozen omdat Tankgas als enige een transparante dagprijs voor het propaangas laat zien op de website. Plaatsing verliep probleemloos en de tank werd dezelfde dag nog afgevuld.

BEWONERS IN LEUVENHEIM KIEZEN VOOR TANKGAS.

Over de service en de propaangas levering van Primagaz hebben we niets dan lof. Ook aan de telefoon werden we netjes te woord gestaan. Maar we vonden elke keer weer de prijs voor het propaangas veel te hoog. Ons contract was verlopen en via het internet bij Tankgas terecht gekomen. Een zichtbare dagprijs en kortlopend contract. Toen we bekend maakte aan Primagaz dat we gingen overstappen naar Tankgas, konden we ineens ook een aanzienlijke korting krijgen. Onze conclusie daaruit was dat we jarenlang teveel hadden betaald aan Primagaz. De plaatsing en het overpompen van de oude tank naar de nieuwe tank verliep probleemloos. Ook de cv startte direct weer op. Blij dat we de overstap naar Tankgas gemaakt hebben.

NA 50 JAAR KLANT TE ZIJN GEWEEST BIJ PRIMAGAZ OVERSTAP NAAR TANKGAS

We zijn meer dan 50 jaar klant geweest bij Primagaz en we hadden er meer dan genoeg van om zoveel voor het propaangas te betalen. Toen we melding maakte dat wij gingen overstappen naar Tankgas, konden we ineens ook een goedkopere prijs voor het propaangas krijgen. We voelden ons naar al die jaren zo bij de neus genomen. Ook waren we totaal niet te spreken over hoe we telefonisch te woord werden gestaan door de medewerkers van Primagaz. We zijn blij dat Tankgas op de propaangas markt is gekomen en de boel eens lekker opschud. Duidelijke overeenkomst zonder kleine lettertjes en geen langjarige overeenkomst. En een faire prijs voor het propaangas. (Naam klant op verzoek beschikbaar).

8000 LITER TANK GEPLAATST IN LAGE VUURSCHE

Buiten in de kuil is een nieuw eet paviljoen bij Lage Vuursche. Tankgas heeft daar een 8000 liter tank geplaatst en de compleet nieuwe aanleg van de propaangas installatie verzorgd. De reden om met Tankgas in zee te gaan was de prijs transparantie die zichtbaar is op de website van Tankgas. Ook de duidelijke afspraken zonder kleine lettertjes was een reden om voor Tankgas te kiezen. Op de 8000 liter tank is telemetrie geplaatst, zodat de er altijd voldoende propaangas in de tank is. Mocht u in de buurt van Lage Vuursche zijn en u wilt lekker eten, dan is een bezoek aan Buiten in de kuil zeker een aanrader.

3000 LITER TANK GEPLAATST IN DEN HAAG

Afgelopen week is er een nieuwe 3000 liter tank geplaatst in Den Haag. De plaatsing en het overpompen van het restant oude bulktank naar de nieuwe bulktank verliep probleemloos. Het enige wat die dag tegen zat was het weer. Ik zag de website van Tankgas die duidelijk en overzichtelijk was. En ik kan zien wat ik moet gaan betalen met een zichtbare dagprijs.

NIEUWE KLANT IN NISPEN

Jarenlang klant geweest bij Primagaz. Leveringen verliepen probleemloos, maar ik kon geen zichtbare dagprijs zien, dus elke keer weer een verrassing wat ik moest betalen. Toen ging de olieprijs omlaag, maar ik vond de prijs van het propaangas toch altijd nog aan de hoge kant. Ben toen het internet op gegaan en kwam daar Tankgas tegen. Zag daar een zichtbare dagprijs die ik elke dag kan volgen. Aangezien ik zo kon overstappen zit ik nu bij Tankgas naar alle tevredenheid. Duidelijkheid in de overeenkomst, één aanspreekpunt en ben weer klant geworden in plaats van een postcode met huisnummer.

OVERSTAP VAN BENEGAS NAAR TANKGAS IN HEIJEN.

Had er vaak naar gevraagd bij mijn vorige propaangas leverancier, maar kon nergens de dagprijs volgen. Altijd moest ik weer bellen voor de dagprijs. En ik vond de propaan dagprijs bij mijn vorige leverancier veel te hoog. Mijn contract was afgelopen en Tankgas was duidelijk. Geen kleine lettertjes in algemene voorwaarden, geen langjarige contracten. Zelfs voor het ophalen van de oude Benegas tank moet ik gaan betalen. Gelukkig vergoed Tankgas de helft van deze kosten, maar Benegas ziet mij nooit meer terug komen.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN BROEK EN WATERLAND

Ik wil gewoon weten wat ik moet betalen voor het propaangas. We leven in 2016 en Tankgas is het enige bedrijf in bulk propaangas waar je de dagprijs op de website kunt zien. Wat hebben die andere propaangas leveranciers te verbergen. Dit was de reden van een nieuwe klant van Tankgas om over te stappen. Ook het 1-jarige contract is helemaal uit deze tijd. Het restant uit de oude tank werd netjes naar de nieuwe tank gepompt en de CV had geen opstart problemen.

OVERSTAP VAN PRIMAGAZ NAAR TANKGAS IN LEENDE

In Leende is er een 1600 liter tank geplaatst. Ik vond het toch maar vreemd dat ik nergens een dagprijs kon zien. Nadat ik informatie van Tankgas had gevonden heb ik snel de overstap gemaakt. Ik was wel wat nerveus over het plaatsen van de nieuwe tank maar dat verliep probleemloos en ook de CV sprong direct weer aan.

Kosteloos overstappen?

Bel ons, of stuur ons een e-mail.

Open WhatsApp
Scan de code
Tankgas
Hallo,
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Twijfel dan niet om via WhatsApp met ons in contact te komen.