Gastank

Breed assortiment gastanks

Tankgas biedt de keuze uit een breed assortiment gastanks met een waterinhoud variërend van 1600 liter tot 18.000 liter (andere maten op aanvraag). De grootte van de gastank stemmen wij af op het gebruiksdoel. Veiligheid staat bij Tankgas hoog in het vaandel. Uiteraard voldoet de gastank en installatie van de gastank aan alle geldende veiligheidsvoorschriften.

Transparante, zichtbare prijzen

Tankgas is de transparante leverancier van propaan in Nederland. Wij communiceren transparante zichtbare prijzen op onze website. Iedere dag vindt u de dagprijs van propaan op onze website. Prijs per liter inclusief accijnzen, overheidsheffingen en transport (excl. btw).

Gastanks met propaangas

Tankgas levert bulktanks voor propaangas. Propaangas draagt bij aan lage onderhoudskosten en een langere levensduur van uw apparatuur. Propaangas bevat geen lood en zwavel en is niet giftig. De kans op verontreiniging in water, lucht en bodem is minimaal. Hierdoor is propaangas zeer geschikt voor biologische landbouw.

Gastank voor agrariërs en grootverbruikers

Propaangas in bulktanks is zeer geschikt voor verwarming en de warmwatervoorziening van permanent bewoonde huizen waar aardgas geen optie is. Zoals agrarische bedrijven, de grotere recreatiewoningen, horeca en industrie. De grotere tanks worden voornamelijk gebruikt voor het verwarmen van stallen en kassen, grondverwarming voor aspergekwekerijen en het drogen van gewassen.

Neem contact met ons op

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring

Info

Tankgas B.V.

Postbus 370
6710 BJ EDE GLD
info@tankgas.nl

Geen langdurige contracten

U sluit bij ons geen langdurige, complexe contracten af. U sluit een contract af voor een periode van 1 jaar. Na het eerste jaar wordt het contract stilzwijgend verlengd en is dan opzegbaar met een periode van 1 maand.

Betrouwbare leverancier

Met Tankgas haalt u een betrouwbare propaanleverancier in huis met verstand van zaken. Afspraak is afspraak en ook na levering staat Tankgas voor u klaar. Profiteer van onze scherpe prijzen zonder dat u hoeft in te leveren op veiligheid, kwaliteit en continuïteit.

Wat klanten zeggen over Tankgas

Veel agrariërs en grootverbruikers uit Nederland zijn tevreden klant bij Tankgas. Wilt u weten waarom zij klant zijn geworden? Lees hun klantervaringen.

Neem contact met Tankgas op

Bent u op zoek naar een betrouwbare propaanleverancier? Die inzicht in de markt geeft en transparant is? Vul het contactformulier op deze pagina in of bel ons voor vrijblijvend advies.

Veelgestelde vragen over Tankgas B.V.

Weten hoeveel u kunt besparen?

Verantwoordelijkheid tankgas?

Wij halen de oude gastank weg en plaatsen de nieuwe, hiervoor zijn wij verantwoordelijk. Niet voor het leidingwerk, dit dient de klant zelf te doen. Eventueel op aanvraag kunnen wij dit wel uitvoeren.

Wat is de gasprijs?

Vul uw gegevens in op de website onder kopje KNOP NAAR DAGPRIJS. Hier ziet u dan de dagprijs verschijnen. Wilt u een persoonlijke korting, belt u ons dan op voor een vrijblijvend gesprek.

Mag ik mijn gastank rondom beplanten?

Ja dit mag zolang de tank voldoende kan koelen, en inspecties en werkzaamheden normaal uitgevoerd kunnen worden.

Hoe snel leveren wij?

Tussen de 2-5 werkdagen leveren wij gas.

Wat kost het plaatsen en ophalen van een gastank?

Gratis, informeer naar de voorwaarden. 

Hebben jullie een overstapservice?

Ja, wij ontzorgen u compleet.

Wanneer moet ik bellen om gas bij te bestellen?

Als er nog circa 30% in uw gastank zit.

Kosteloos overstappen?

Bel ons, of stuur ons een e-mail.

Open WhatsApp
Scan de code
Tankgas
Hallo,
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Twijfel dan niet om via WhatsApp met ons in contact te komen.